1 ÓRÁN BELÜL AGYVÉRZÉST, SZÍVINFARKTRUST OKOZHAT EZ A TELJESEN ÁRTALMATLANNAK HITT SZER! MINDENKIT RENDKÍVÜLI HÍRBEN FIGYELMEZTETET A HÍRADÓ! MINDENKI TÁJÉKOZÓDJON!!!

Hirdetés:

FIGYELEM Egy órán belül agyvérzést, infarktust okozhat ez a teljesen ártalmatlannak hitt szer!

Akár halálosak is lehetnek az il**gális fogyasztószerek és táplálékkiegészítők. A nyár közeledtével egyre többen szeretnének fogyni, csakhogy nem mindegy, milyen áron. A kapszulák többsége ugyanis nemhogy nem nyújt megoldást az elhízásra, de könnyen kórházba is juttathatják a fogyókúrázót.

Az alacsony önértékelés a függőség egyik jellemzője, és ez gyakran vezet meggondolatlan cselekedetekhez. Ilyen, ha az ember a fogyás meggyorsítása érdekében az internetről ismeretlen tablettákat, kapszulákat, porokat rendel, azokat pedig kontrollvesztően, ész nélkül fogyasztja – mondta az M1 Ma este című műsorában Petke Zsolt pszichiáter, az Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet osztályvezető főorvosa.

Egy órán belül agyvérzést, infarktust okozhat

Azzal alapvetően tisztában kellene lennie mindenkinek, hogy gyógyszert, tablettát orvos ír fel. A fogyasztószerek, melyek többé-kevésbé hiteles laborokban készülnek, nagyon súlyos függőséget képesek okozni, mert ezeknek a vegyületeknek a nagy része az amfetaminszármazékokhoz hasonló.

Hirdetés:

Ez azt jelenti, hogy az illegális piacon a speed kábítószerhez hasonló szereket vesz meg az ember, és abból eszik naponta 6-10 kapszulát, biztos, ami biztos. Ez fél órán belül felviszi a vérnyomását, a pulzusát, kihajt minden folyadékot a szervezetéből, és akinek nem elég ellenálló a keringése, az akár egy órán belül infarktust vagy agyvérzést is kaphat – magyarázta a pszichiáter.

Maradjunk a klasszikus módszereknél

Internetről sajnos mindent be lehet szerezni. A kórházi osztályon is nap mint nap látjuk – mondta Petke Zsolt, hogy például Kínából származó, ismeretlen vegyületeket szúrnak magukba a 15-17 éves fiatalok akár hónapokon keresztül, aminek olyan hatása van, amire mi nem is számítunk.

Ellenőrzött szereket lenne szabad csak megvenni, de a fogyáshoz leginkább a klasszikus metódust javasolja a szakember a diétát és a mozgást.

Forrás : hirado.hu

Hasonló cikkek >>>>>

ÍGY TÉVÉZHET INGYEN ELŐFIZETÉS NÉLKÜL! MOSTANTÓL AKÁR LE IS MODHATJA AZ ELŐFIZETÉSÉT, MERT ÍGY INGYE...
BEJELENTETTÉK A PONTOS SZÁMOKAT : 2018. JANUÁR 1-TŐL ENNYI LESZ A TÁPPÉNZ, A GYED ÖSSZEG ÉS A NYUGDÍ...
GÁZÓRÁSOK VIGYÁZZATOK! AKÁR 1 ÉVRE VISSZAMENŐLEG MÓDOSÍTHATJÁK A MÁR BEFIZETETT CSEKKEKET!!!
LAKOSSÁGI FIGYELMEZTETÉS! - MILLIÓKAT ÉRINT!!! OTTHON KELL LENNED EBBEN AZ IDŐPONTBAN! KOMOLY BÍRSÁG...
NOVEMBER 1-TŐL KOMOLY VÁLTOZÁS JÖN A TÖMEGKÖZLEKEDÉSBEN! VÁLTOZIK A BÉRLETTEL UTAZÁS - ÍGY KELL BIFI...
FONTOS! IDŐSEK SZÁZEZREI MARADNAK KI A NYUGDÍJ KIEGÉSZÍTÉSBŐL ,MERT EGY MINIMÁLIS DÍJAT FIZETNI KEL...
FIGYELEM! HOLNAPTÓL ÚJDONSÁG JÖN AZ ORVOSI RENDELŐKBEN, HÁZIORVOSOKNÁL >> MINDENKINEK ELÉRHETŐ...
NEM VÁRT FIZETNIVALÓ JÖN AZ AUTÓSOKNAK ÉV VÉGÉN! TÖBBE FOG KERÜLNI, MINT GONDOLNÁ! KB 20 EZER FORINT...