2 GYERMEKES CSALÁDOK, EGYEDÜLÁLLÓ SZÜLŐK, NAGYMAMÁK ÉS NAGYPAPÁK FIGYELEM! OKTÓBER 5-TŐL FONTOS LEHETŐSÉGET KAPTOK AZ ERZSÉBET PROGRAMBAN! NE MARADJATOK LE RÓLA SEMMIKÉPPEN! ITT A HIVATALOS TÁJÉKOZTATÓ >>>

Hirdetés:

2 GYERMEKES CSALÁDOK, EGYEDÜLÁLLÓ SZÜLŐK, NAGYMAMÁK ÉS NAGYPAPÁK FIGYELEM!

Megkezdődött a szállásfoglalás azoknak a két gyermeket nevelő családoknak, akik a gyereknapon meghirdetett szociális üdülési pályázaton támogatásban részesültek. Ők az Erzsébet-program elektronikus felületén 2018 március végéig tudnak szállást foglalni, 2018 fennmaradó hónapjaira október 5-től nyílik majd meg a felület.

Mától foglalhatnak szállást az Erzsébet-program 2017. május végén kétgyermekes családoknak meghirdetett üdülési pályázatának nyertesei. Szállást foglalni most a 2017 októberétől 2018 március végéig tartó turnusokra lehet. 2018 fennmaradó hónapjaira október 5-én nyílik meg a felület. A foglalás a már megszokott módon, most is kizárólag elektronikusan zajlik, a www.erzsebetprogram.hu oldalon. Szintén az Erzsébet-program hivatalos oldalán olvasható minden szükséges információ a programban részt vevő szálláshelyekről. A pályázatnyertesek számára személyes és telefonos segítségnyújtás, ügyintézés is elérhető az Erzsébet-program Ügyfélszolgálatán, illetve a Kormányablakokban és a honlapon feltüntetett Segítőpontokon egyaránt. Az utolsó, most megnyílt szállásfoglalási ciklus 2017. október 31-én zárul.

Megkezdődött a szállásfoglalás azoknak az egyedülálló szülőknek, akik a gyereknapon meghirdetett szociális üdülési pályázaton támogatásban részesültek. Ők az Erzsébet-program elektronikus felületén 2018 március végéig tudnak szállást foglalni, 2018 fennmaradó hónapjaira október 5-től nyílik majd meg a felület.

Hirdetés:

Mától foglalhatnak szállást az Erzsébet-program 2017. május végén egyedülálló szülőknek meghirdetett üdülési pályázatának nyertesei. Szállást foglalni most a 2017 októberétől 2018 március végéig tartó turnusokra lehet. 2018 fennmaradó hónapjaira október 5-én nyílik meg a felület. A foglalás a már megszokott módon, most is kizárólag elektronikusan zajlik, a www.erzsebetprogram.hu oldalon. Szintén az Erzsébet-program hivatalos oldalán olvasható minden szükséges információ a programban részt vevő szálláshelyekről. A pályázatnyertesek számára személyes és telefonos segítségnyújtás, ügyintézés is elérhető az Erzsébet-program Ügyfélszolgálatán, illetve a Kormányablakokban és a honlapon feltüntetett Segítőpontokon egyaránt. Az utolsó, most megnyílt szállásfoglalási ciklus 2017. október 31-én zárul.

Mától foglalhatnak szállást azok az unokáikkal utazó nyugdíjas pályázatnyertesek, akik a gyereknapon meghirdetett szociális üdülési pályázaton támogatásban részesültek. Ők az Erzsébet-program elektronikus felületén 2018 március végéig tudnak szállást foglalni, 2018 fennmaradó hónapjaira október 5-től nyílik meg a felület.

Mától foglalhatnak szállást az Erzsébet-program 2017. május végén nyugdíjasoknak és unokáiknak meghirdetett üdülési pályázatának nyertesei. Szállást foglalni most a 2017 októberétől 2018 március végéig tartó turnusokra lehet. 2018 fennmaradó hónapjaira október 5-én nyílik meg a felület. A foglalás a már megszokott módon, most is kizárólag elektronikusan zajlik, a www.erzsebetprogram.hu oldalon. Szintén az Erzsébet-program hivatalos oldalán olvasható minden szükséges információ a programban részt vevő szálláshelyekről. A pályázatnyertesek számára személyes és telefonos segítségnyújtás, ügyintézés is elérhető az Erzsébet-program Ügyfélszolgálatán, illetve a Kormányablakokban és a honlapon feltüntetett Segítőpontokon egyaránt. Az utolsó, most megnyílt szállásfoglalási ciklus 2017. október 31-én zárul.

Forrás : http://www.erzsebetprogram.hu/

WRITER

Hasonló cikkek >>>>>

AZONNALI 630 EZER FORINTOS TÁMOGATÁST KAP A POLGÁRMESTERTŐL, AKI EBBE A FALUBA KÖLTÖZIK! BÁRKINEK O...
Olyan hideg lesz a héten, amire senki nem számított! Óriási zuhan a hőmérséklet július első hetében
Dolgozók figyelem! Július 16-án minden magyar dolgozót érintő változás jön! A fizetéseket, munkabére...
INGYEN ELVIHETŐ MŰKÖDŐ PANASONIC TV, HIFI TORONY, KONYHABÚTOR, SZOBABÚTOR, MOSÓGÉP, HŰTŐ, KANAPÉ!
AUTÓSOK FIGYELEM! ENNEK BEDŐLNEK A SOFŐRÖK ÉS RENGETEG BALESETET OKOZ! LEGYEN NAGYON RÉSEN ÉS ÖN NE ...
BANKI ÜGYFELEK FIGYELEM! EZT AZ SMS-T SEMMIKÉPPEN NE NYISSA MEG! HVATALOS FIGYELMEZTETÉST ADOTT KI A...
MOST ADTÁK KI A FIGYELMEZTETÉST A TELJES MAGYAR LAKOSSÁGNAK! AZONNAL HÍVJON MENTŐT HA ILYEN TÜNETETK...
LAKOSSÁGI KÖZLEMÉNY!!! OKTÓBER 16-ÁN, HÉTFŐN REGGEL NAGYON ERŐS ZAJRA ÉS FÉNYHATÁSRA ÉRBREDHET! NE I...