20 FOKOS HŐINGÁS JÖN A NAPOKBAN! NEM FOGOD ELHINNI MILYEN IDŐ JÖN A HÉTEN! ITT AZ ELŐREJELZÉS >>>

Hirdetés:

Országos előrejelzés: kedd reggeltől kedd éjfélig

Felhős időre számíthatunk változó mennyiségű és vastagságú felhőzettel, délnyugaton lehetnek délután hosszabb napos időszakok. Néhol kisebb eső, zápor kialakulhat. A délnyugati, nyugati szél napközben többfelé megélénkül, egy-egy erős széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 3 és 8 fok között valószínű, de az Északi-középhegység völgyeiben, a Nyírségben az éjszaka első felében talajmenti fagy, illetve gyenge fagy is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul.

Országos előrejelzés: szerda

DNY-on derült, napos, északkeleten erősen felhős idő várható, a kettő közt változó felhőzetre, többórás napsütésre készülhetünk. Inkább csak az északkeleti megyékben lehet helyenként gyenge eső. A nyugati, délnyugati szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Országos előrejelzés: csütörtök

Gyengén vagy változóan felhős idő várható többórás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A nyugati, délnyugati szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 21 fok körül alakul.

Hirdetés:

Országos előrejelzés: péntek

Gyengén vagy változóan felhős idő várható többórás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél megerősödik, az északi megyékben néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között alakul.

Országos előrejelzés: szombat

Gyengén felhős idő várható sok napsütéssel, csapadék nem lesz. Hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek. Az északnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Országos előrejelzés: vasárnap

Többnyire gyengén felhős idő várható sok napsütéssel, de lehetnek helyek, ahol és az éjszaka képződött köd csak lassan oszlik fel. Csapadék nem lesz. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Forrás : met.hu

WRITER

Hasonló cikkek >>>>>

FIGYELEM! ÖN IS JOGOSULT LEHET INGYENES PLASZTIKAI MŰTÉTRE, SZÉPÉSZETI BEVATKOZÁSRA!SZÉPÉSZETI ÉS PL...
ITT AZ ÚJ MAGYAR LÉGITÁRSASÁG! >> 22 VÁROSBA UTAZHATUNK VELÜK KEZDETBEN!
FIGYELEM! MINIMUM NETTÓ 200 EZRES HAVI BÉRREL KERESNEK DOLGOZÓKAT, MELÓSOKAT! PLUSZ BÉREN FELÜLI JUT...
ÓRIÁSI HÍR! VISSZATÉR A NYÁR EGY RÖVID IDŐRE! VÉGRE MEGINT SZABADTÉRI PROGRAMOT TERVEZHETÜNK! MUTAT...
TV, TELEFON, INTERNET ELŐFIZETŐK FIGYELEM! HA A SZOLGÁLTATÓTÓL HÍVJÁK ÉS NEM EZEN SZÁMOK EGYIKÉT LÁT...
FIGYELEM! 1 ÓRÁJA JELENTETTÉK BE A HÍRT! MINDEN KÉMÉNYTULAJDONOST ÉRINT ÉS NAGYON SOKAN FOGNAK ÖRÜLN...
HÓNAPOKIG NYUGDÍJ NÉLKÜL MARADHATNAK A MAGYAR NYUGDÍJASOK! AKÁR 2 VAGY 3 HÓNAP IS KIMARADHAT A NYUGD...
VIHAROS ŐSZ VAGY VÉNASSZONYOK NYARA? FAGYOK VAGY KIRÁNDULÓIDŐ! ITT A LEGFRISSEBB ELŐREJELZÉS - MUTAT...