70 EZER FORINTOS VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYOK AZ EGYIK LEGNAGYOBB MAGYAR SZUPERMARKETBE! ELKÉPESZTŐEN NAGY ÉRDEKLŐDÉST VÁLTOTT KI! ITT VAN, AMIT MINDEKÉPPEN TUDNI KELL RÓLA! >>>>

Hirdetés:

Több cég nevében is 70 ezer forintos ajándékutalványt hirdetnek, csupán néhány kérdésre kell válaszolni.“Kedves Rajongóink, Követőink! Az elmúlt pár órában rengeteg megkeresést kaptunk, miszerint egy ismeretlen eredetű weboldalon a Lidl nevében 70 000 Ft értékű utalványt lehet igényelni ingyenesen. Az oldal ÁTVERÉS, semmilyen formában nem tartozik a Lidl Magyarországhoz!” – közölte a cég Facebook-oldalán.“Nyomatékosan megkérünk minden felhasználót, hogy NE REGISZTRÁLJON a képen látható weboldalon, illetve kérünk Benneteket, hogy csak és kizárólag a Lidl Magyarország hivatalos Facebook oldalán, illetve a www.lidl.hu weboldalon közzétett játékainkat vegyétek figyelembe! Köszönjük!” – tették hozzá.Szintén ehhez az átveréshez használta valaki a H&M ruházati márka nevét is. A cég azt írja, az adathalász cég által “felajánlott”

Hirdetés:

 

70 ezer forintos ajándékutalvány személyes adatokért cserébe adják, de senki ne dőljön be a hirdetésnek, mert az oldal átverés.

 

Forrás : http://yellow.cafeblog.hu

Hasonló cikkek >>>>>