AJJAJ!ISMÉT VISSZATÉR A KÍMÉLETLEN KÁNIKULA – HAMAROSAN MEGINT 39 FOK LESZ! ERRE A NAPRA MINDENKÉPPEN STRANDOLÁST TERVEZZ : EKKOR ÉR IDE AZ ÚJABB HŐHULLÁM! >>

Hirdetés:

Változékony, többször csapadékos idő lesz hétfőtől nagy hőingadozással: a hét közepére ismét visszatér a 38 fok körüli kánikula, a hétvégén azonban néhol már csak 20 fok körül alakulnak a maximumok.

Hétfő

Reggel, kora délelőtt a Nyugat-Dunántúl kivételével még több helyen, délután inkább már csak északkeleten lehet eső, zápor, egy-egy zivatar, majd ott is megszűnik a kiterjedt csapadék. Ezt követően már csak elvétve lehet futó zápor. Emellett többfelé megerősödik, északkeleten és zivatarok környezetében viharossá fokozódhat a szél. Napközben egyre inkább napos idő valószínű. A leghidegebb órákban 15-20 Celsius-fok lehet. A nappali maximumok általában 22-28 fok között alakulnak, de a tartósabban felhős északkeleti határvidéken ennél kissé hűvösebb idő sem kizárt.

Kedd

Napos idő várható, csapadék nélkül. A minimumhőmérséklet 12-18, a maximumhőmérséklet 27-32 fok között valószínű.

Szerda

A napos idő mellett kialakulhat néhol zápor, zivatar. Mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 16-22, a legmagasabb hőmérséklet 32-37 fok között várható, délkeleten lesz melegebb.

Hirdetés:

Csütörtök
Kezdetben napos lesz az idő, majd késő délutántól északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Elszórtan várható zápor, zivatar. Egyre nagyobb területen többfelé megerősödik, zivatarban viharossá fokozódik a szél. A minimumhőmérséklet 18-24 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 32-39 fok között alakulnak, délkeleten lesz a melegebb.

Péntek

Északnyugat felől egyre többfelé alakul ki zápor, zivatar. A szél erős, helyenként viharos lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet 17-24, a legmagasabb hőmérséklet 25-37 fok között valószínű (északnyugaton lesz a hűvösebb).

Szombat

Többfelé várható zápor, zivatar erős, helyenként viharos széllel. A leghidegebb órákban 15-20 fok lehet. Napközben 20-26 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap

Eleinte keleten még eső, zápor lehet, majd megszűnik a csapadék, de továbbra is gyakran lesz erős a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet 10 és 17, a legmagasabb hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul – olvasható az előrejelzésben.

Forrás : hirado.hu

WRITER

Hasonló cikkek >>>>>

Jövő hónapban fontos változás lép életbe a családi pótléknál! Minden családot érint! Tájékozódj, min...
2 KOMOLY VÁLTOZÁS JÖN AZ ORVOSI RENDELŐKBEN! MINDEN HÁZIORVOSI RENDELÉSEN VÁLTOZÁS JÖN!
65 ÉVNÉL IDŐSEBBEK FIGYELEM! KOMOLY FIGYELMEZTETÉST ADTAK KI! ERRE A HÉT DOLOGRA NAGYON ODA KELL FIG...
HIVATALOS KÖZLMEMÉNYT ADOTT KI A MAGYAR NYUGDÍJASOK SZOCIÁLIS FÓRUMA! ÉRDEMES ELOLVASNI, HA ÖN IS NY...
GÁZSZÁMLÁSOK FIGYELEM! MINDEN ÜGYFELÉNEK FONTOS KÖZLEMÉNYT ADOTT KI A FŐGÁZ! TÁJÉKOZÓDJON, MERT A GÁ...
JÖN AZ ÉV LEGJOBB ÉS LEGIZGALMASABB ÉJSZAKÁJA! EZT A LEHETŐSÉGET MOST TÉNYLEG NE HAGYJÁTOK KI! ORSZÁ...
KÜLÖNLEGES TELIHOLD LESZ MA ÉJJEL, AZAZ AUGUSZTUS 7-ÉN! MOST BEVONZHATOD AZ ÉLETEDBE A SZERENCSÉT! ...
3 TÁMOGATÁS ISKOLAKEZDÉSRE, AMI ÓRIÁSI PÉNZBELI SEGÍTSÉGET JELENT A MAGYAR CSALÁDOKNAK! ÉRDEMES TÁJÉ...