ÁLOMMUNKÁRA KERESIK A JELENTKEZŐKET! VERSENYKÉPES FIZETÉS, INGYENES UTAZÁS!

Hirdetés:

Idén már jelezte az easyJet, hogy több mint 450 új pilótát keres, most pedig 21 éves fennállásának legnagyobb felvételi hullámát jelentette be: 1200 fővel szeretné bővíteni légi személyzetét.A most csatlakozó kollégák fele a Gatwick bázisról dolgozik majd és a legmodernebb gépeken repülhetnek, mint például az új A320NEO. Az easyJet több mint 270 repülőgépe 880 útvonalon közlekedik, a légitársaság most számos európai bázisán kínál munkalehetőséget.Az easyJet dinamikusan fejlődő hálózattal rendelkezik: Budapestről jelenleg London Gatwick, Berlin, Párizs, Lyon, Genf, Bázel, Velence és Amszterdam a közvetlenül elérhető úti célok.-írja a penzcentrum.hu

Az easyJet Airline Company Limited közismerten: easyJet, egy európai diszkont, fapados légitársaság, mely 1995 októberében alakult meg. Az első, mára már leselejtezett Boeing 737-200 gép 1995. november 10-én szállt fel. Kezdetben két járatot üzemeltettek, London Lutonból Glasgow-ba és Edinburgh-ba.-írja a wikipedia.org

A légitársaság Airbus A319-100-as és az Airbus A320-200-as gépeit több mint 137 városban láthatják az utazók.

Hirdetés:

Az easyJet a budapesti ferihegyi repülőtérről jelenleg négy ország hét városába szállít utasokat: London Gatwick, Berlin Schönefeld, Párizs Charles de Gaulle, Lyon, Genf, Bázel és az októberben induló velencei járat a magyar fővárosból közvetlenül elérhető. A légitársaság nemrég jelentette be nyolcadik, Budapestről elérhető útvonalát: az utasok 2017 februártól Budapestről a holland fővárosba, Amszterdamba is eljuthatnak az easyJet járatain.

Az easyJet utasainak száma meghaladja az évi 70 milliót, közülük 12 millió üzleti célból utazik. Az easyJet több mint 240 repülőgépe 800-nál is több útvonalon közlekedik, 31 ország mintegy 130 repterét érintve. Európában több mint 300 millió ember él olyan helyen, ahonnan legfeljebb 1 órányi autóúttal elérhető valamelyik, az easyJet által használt reptér.

A légi vállalat mellett az easyJet üzemeltet buszjáratokat is, például: London (Luton)–London (Victoria Station) között. Ezeken kívül még szobát is lehet foglalni a légitársaságnál. Személyre szóló hely van. Ingyen vagy a jegy árában foglalt étel nincs, de a fedélzeten frissítők és ételek vásárolhatók.

Hasonló cikkek >>>>>

Változás a beutalóknál! Változnak a beutalók, a beutalás módja az összes szakrendelésre! Itt tájékoz...
ELLOPHATJÁK-E A FÉLRETETT NYUGDÍJPÉNZÜNKET? EGYSZER MÁR ELTŰNT A NYUGDÍJPÉNZTÁRBA FÉLRETETT PÉNZ!
MINDEN SZÜLŐT FIGYELMEZTETNEK! ERRŐL TUDJON MIELŐTT BEVÁSÁROL AZ ISKOLAKEZDÉSRE! EZEKRŐL VALÓSZÍNŰLE...
HA SAMSUNG TV-JE VAN, AKKOR EZT A FIGYELMEZTETÉST OLVASSA EL! HA NEM VESZI KOMOLYAN, NLEPŐDJÖN MEG H...
VGYÁZAT! SORRA FOSZTJÁK KI A LAKÁSOKAT, CSALÁDI HÁZAKAT! FONTOS TÁJÉKOZTATÓT TETT KÖZZÉ A BIZTOSÍTÓ ...
ILYEN IDŐ LESZ A KÖVETKEZŐ HÓNAPOKBAN - MEGDÖBBENTŐ IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS ÉRKEZETT A TÉLRE! A METEORO...
LAKOSSÁGI FIGYELMEZTETÉST! NE FELEDJE! LEGKÉSŐBB OKTÓBER 20-IG IGÉNYELNIE KELL AZ ELEKTRONIKUS SZEMÉ...
EZ NAGYOBBAT FOG ÜTNI, MINT A VASÁRNAPI BOLTZÁR! NYITVA MARADNAK A BOLTOK VASÁRNAP, NA DE HOGYAN? E...