ÁLOMPÉNZT KAPHATNAK A NYUGDÍJASOK >> HATSZOROSAN FEJELHETIK MEG A TAVALYI 10 EZER FORINTOS NYUGDÍJAS ERZSÉBET UTALVÁNY ÖSSZEGÉT IDÉN KARÁCSONYKOR! TUDJA EZT MIT JELENT?

Hirdetés:

ÁLOMPÉNZT KAPNAK A NYUGDÍJASOK >> HATSZOROSAN FEJELHETIK MEG A TAVLYI 10 EZER FORINTOS NYUGDÍJAS ERZSÉBET UTALVÁNY ÖSSZEGÉT IDÉN KARÁCSONYKOR! TUDJA EZT MIT JELENT?

Arra még biztosan mindne nyugdíjas emlékszik, hogy tavaly minden magyra nyugdíjasnak 10 ezer forot értékű Erzsébet utalványt adott akormány, melyet a legtöbbeknek( akit otthon találtak) házhoz is vittek! Ez egy nuygdíjas házaspát esetében 20 ezer forint ajándékpénzt jelentett karácsony előtt, ami sokaknak jött nagyon nagyon jól az ünnepeke előtt! Tavaly több, mint 2,6 millió nyugdíjas járt jól a ormány ajándékával..ez az ajándék az államak 30 milliárd forintjába került.Most azonban olyna információ szivárgott, amitől csak kapkodjuk a levegtő..persze azt sme szabad elfelejteni, hogy közelegnek a választások, d ejelen helyzetben ez kit érdekel?

Hirdetés:

Nos a kormány megszavazott egy olyan pénzt idén is, amit bármire lehet költeni( tavaly is ebből fedezték a nyugdíjasok karácsonyi ajándékát) .018 első pár hónapjában ezeken kívül körülbelül 70 milliárd forintot tud a kabinet elkölteni, kifejezetten a választásokra időzítve. A 2018-as költségvetés alapján ugyanis van 110 milliárd forint a rendkívüli kormányzati intézkedésekre félretéve, amelynek 40 százaléka az első félévben kormánydöntés alapján felhasználható. Továbbá a kormány az Országvédelmi alapba 60 milliárd forintot tervezett, amelynek a fele 2018. március 31-e után (kedvező gazdasági adatok esetén) szintén felhasználhatóvá válik.

Összességében tehát anélkül, hogy a kormánynak módosítani kellene a költségvetésen, jövő év áprilisig 170 milliárd forint áll rendelkezésére.-írja napi.hu.

Tehát mégegyszer összegezve tavaly 30 milliárd forint állt rendelkezésre anyugdíjasok karácsonyi ajándékára, mostantól ez a pénz pedig 170 milliárd!!!!!

Admin

Hasonló cikkek >>>>>

MOST ÉRKEZETT!! JÚNIUS 1-TŐL, AZAZ MÁTÓL FONTOS VÁLTOZÁS LÉPETT ÉLETBE A VILLANYSZÁMLÁNÁL! 4-5 MILLI...
FIGYELEM! MINDENKIT ÉRINTŐ TÖRVÉNYVÁLTOZÁS! TUDJON RÓLA! EZENTÚL EZT SZIGORÚAN TILOS A SZEMÉLYI IGAZ...
HA TÜZIFÁVAL FOG IDÉN FŰTENI, AKKOR TÁJÉKOZÓDJON ITT FONTOS FELHÍVÁST ADTAK KI MINDEN TÜZIFÁVAL FŰT...
FIGYELEM! EZEN AZ OLDALON MINDENT MEGTUDHATSZ A SZÜLETÉSI DÁTUMODRÓL, HOGY HÁNY NAPID VAN MÉG A NYU...
HA ILYEN PÉNZ LAPUL A PÉNZTÁRCÁJÁBAN, AKKOR ÓRIÁSI SZERENCSÉJE VAN, MERT 28 EZER FORINTOT ÉR! A SOR...
RÁSZORULÓK FIGYELEM! BÚTOROK INGYEN MAGÁNSZEMÉLYEKNEK! - SZERKÉNYSOR, GARDRÓB SZEKRÉNY, KIHÚZHATÓ KA...
CSALÁDOK, EGYEDÜLÁLLÓ SZÜLŐK FIGYELEM! EZT A JOGSZABÁLYT NYOMTASSÁTOK KI, MERT 6500 FORINTOT ÉRHET N...
EZT NE HAGYD KI! SOSEM LEHETETT MÉG ILYEN KÖNNYEN INGYEN LAPTOPHOZ , TABLETHEZ, OKOSTELEFONHOZ JUTN...