DOLGOZÓK FIGYELEM! KÖTELEZŐ MUNKAHELYI KEDVEZMÉNY! A LEGTÖBBEN NEM IS TUDNAK RÓLA PEDIG KÖTELEZŐ MUNKAHELYI KEDVEZMÉNY! TÁJÉKOZÓDJ ITT, MINÉL ELŐBB! >>>Erről a kötelező munkahelyi kedvezményről a legtöbben nem is tudnak…..

Hirdetés:

DOLGOZÓK FIGYELEM! KÖTELEZŐ MUNKAHELYI KEDVEZMÉNY! A LEGTÖBBEN NEM IS TUDNAK RÓLA PEDIG KÖTELEZŐ MUNKAHELYI KEDVEZMÉNY! TÁJÉKOZÓDJ ITT, MINÉL ELŐBB! >>>

Erről a kötelező munkahelyi kedvezményről a legtöbben nem is tudnak!

A Napi.hu egy 1999-es rendeletre hivatkozik, amely előírja, hogy azokat a dolgozókat, akik rendszeresen, azaz legalább napi négy órában a képernyő előtt dolgoznak, a munkáltatójuk köteles látásvizsgálatra, foglalkozás-egészségügyi orvoshoz küldeni .

A képernyős munkavégzés megkezdése előtt meg kell történnie ennek a szem vizsgálatnak és rendszeresen, kétévente meg kell ismételni. Az nem került rögzítésre a jogszabályban, hogy a szemüveg vagy a kontaktlencse árából a munkáltató mekkora összeget köteles megtéríteni.

Hirdetés:

A Magyar Látszerész Szövetség adataiból kiderül, hogy még sohasem vett részt szemvizsgálaton közel másfél millió magyarországi lakos annak ellenére, hogy , nem látnak jól, éppen ezért hirdették meg minden októberre a látás hónapját. Ennek köszönhetően 2015-ben 39 ezren, és tavaly már 65 ezer lakos vett részt az októberi látásvizsgálaton.-írja a napi.hu.

Admin

Hasonló cikkek >>>>>