DÖNTÖTTEK! MINDEN MAGYAR DOLGOZÓ PLUSZ 7 EZER FORINTO KAP A FIZETÉSE MELLÉ MINDEN HÓNAPBAN 2018. JANUÁR 1-TŐL! KÉRNED SEM KELL – AUTOMATIKUSAN HOZZÁCSAPJÁK A BÉREDHEZ! RÉSZLETEK ITT >>>

Hirdetés:

Extra béremelés és adócsökkentés jöhet 2018-tól.Arról értesült a Magyar Idők, hogy még októberben a kabinet várhatóan felülvizsgálja a bérmegállapodást a munkaadói és a munkavállalói oldallal együtt.Akár 4 százalékponttal is csökkenhet a járulék, sokkal nagyobb mértékben a jövőre ígért 2-2,5 százalékpontos munkaadói tehermérséklésnél is, de az sem kizárható, hogy napirendre kerül az egyeztetésen a munkavállalók által fizetett elvonások mérséklése is.Magasabb lehet jövőre a minimálbér 8, és a garantált bérminimum 12 százalékos tervezett emelése is.-írja a napi.hu.A Magyar Idők arról is értesült, hogy október elején tárgyalhat a versenyképességi tanács a munkavállalással kapcsolatos járulékterhekről is. És a minimálbérek újratárgyalása a versenyszféra és a kormány állandó konzultációs fórumának napirendjére kerülhet. A munkaadók is szorgalmazzák a tervezettnél nagyobb mértékű járulékcsökkentést, arról is beszélt a lapnak Rolek Ferenc, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének alelnöke, hogy már ősszel kezdeményezik a magasabb tehermérséklést, vagy pedig szeretnék ha előrehozná a kormány az ütemezett járulékcsökkentést.Suppan Gergely, a Takarékbank Zrt. vezető elemzője szerint, ha nő a bértömeg a nagyobb keresetemelés miatt , akkor, az növeli a költségvetés mozgásterét is, mert a magasabb fizetéseknek köszönhetően tovább bővül a fogyasztás és ezzel az áfabevétel is, és természetesen a magasabb bérek után több munkavállalói járulék és szja folyna be az államkasszába.

Hirdetés:

A szakszervezetek is szorgalmazzák a munkavállalói terhek csökkentését. Palkovics Imre, a Munkástanácsok elnöke szerint a legalább 10 százalékos emelést szeretne javasolni a minimálbérre, és legalább 15 százalékot a bérminimumra. Ugyancsak támogatja a bérmegállapodás felülvizsgálatát Mészáros Melinda, a Liga Szakszervezetek vezetője, szeretnék elérni a bérek összecsúszásának kiküszöbölését is, véleménye szerint nagyon fontos a közfoglalkoztatottak bérének emelése is.

Admin

Hasonló cikkek >>>>>

ITT A BIZONYÍTÉK! NAGYON JÓL JÁRNAK A NYUGDÍJASOK, DE A KORMÁNY MÉG JELENTETTE BE HIVATALOSAN!
FIGYELEM! FONTOS VÁLTOZÁS JÖN AZ ÖSSZES MAGYAR FORINTÉRMÉNÉL! ÉRINTI AZ 5, 10, 20, 50, 100 ÉS 200 FO...
FIGYELEM! 1 ÓRÁJA JELENTETTÉK BE A HÍRT! MINDEN KÉMÉNYTULAJDONOST ÉRINT ÉS NAGYON SOKAN FOGNAK ÖRÜLN...
JÖN AZ ÚJABB KARÁCSONYI AJÁNDÉK A NYUGDÍJASOKNAK! MOST 34 EZER FORINTTAL LESZNEK GAZDAGABBAK A NYUGD...
KÉRVÉNY ERZSÉBET UTALVÁNYRA! A LEGTÖBBEN MÉG NEM IS HALLOTTAK RÓLA, DE SOKAKNAK IDÉN KÜLÖN, ÍRÁSBAN ...
EZT NE HAGYD KI! SOSEM LEHETETT MÉG ILYEN KÖNNYEN INGYEN LAPTOPHOZ , TABLETHEZ, OKOSTELEFONHOZ JUTN...
FIGYELEM! NOVEMBER KÖZEPÉTŐL MINDEN RÁSZORULÓT VÁR A MÁLTAI SZERETETSZOLGÁLAT! HATALMAS SEGÍTÉSGET K...
SZENZÁCIÓS HÍR! EZEK A JUTTATÁSOK, PÉNZEK EZENTÚL ADÓMENTESEK - EGYETEN FORINTOT SEM KELL BELŐLÜK BE...