MOST ÉRKEZETT A HÍR! MINDENKI NAGYON MEG FOG LEPŐDNI A DECEMBERI NYUGDÍJOSZTÁSNÁL! KEVESEBBET FOG KAPNI, MINT AMENNYIRE SZÁMÍT!!!!

Hirdetés:

MOST ÉRKEZETT A HÍR! MINDNEKI NAGYON MEG FOG LEPŐDNI A DECEMBERI NYUGDÍJOSZTÁSNÁL! KEVESEBBET FOG KAPNI, MINT AMENNYIRE SZÁMÍT!!!!

Nos idén elég sok kavarodás volt már a nyugdíjak körül, nyugdíjemelés, nyugdíjprémium, nyugdíjkorrekció.Kevesen ismerik ki magukat a nyugdíjasok közül a regeteg információ között.Nost a nyugdíjkorrekció volt az,a mit azért kaptak, mert magasabb volt az infláció, mint a januárban megállapított nyugdíjemelés ezért ezt kipótolták! Vagyis az a plusz százalékot egész évre visszamenőleg kifizették novemberben! Egyértelmű, hogy ezek után decemberben már ezzel az 1 százalákkal megemelt nyugdíj érkezik…DE NEM! Ne lepődjön meg! Pontosan ugyanannyit fog kapni, mint augusztusban vagy szeptemberben, ugyanis a novemberi nyugdíjkorrkci összegével a teljes évet kifizették, nem csak ja nuártól novemberig!Tehát az a plusz 1 % decemberre már a novemberi nyugdíjkorrekció összegével együtt kiutalásra került, ne várjon plusz pénzt decemberben!

Hirdetés:

Admin

Néhány szó még a cikk margójára..közelednek a választások, folamatosan megy a sárdobálás hogy ki mit mikor és mennyit a dott anyugdíjasoknak, ki vell etl tőlük, ki mit tud ígérni, felmerrült már az ingyen gyógyszer, az alapnyugdíj, a 100 ezer forintos minimálnyugdíj és sok más hasonló ígéret!

Hirdetés:

Hasonló cikkek >>>>>

FIGYELEM! TÖBB TÍZEZER MOBILSZÁMOT SZÜNTET MEG A TELENOR, A TELEKOM ÉS A VODAFONE! LEHET, HOGY AZ ÖN...
TÖMEGÉVEL KERESNEK 390 EZRES FIZETÉSÉRT DOLGOZÓKAT MAGYARORSZÁGON!
ÉVI 300 EZER FORINTOT KAPHATSZ GYERMEKEID UTÁN – VISSZAMENŐLEG IS KIFIZETIK HA MÉG NEM IGÉNYELTÉTEK ...
FIGYELEM! VAN AHOL MÁR NEM FOGADJÁK EL EZEKET A TÍZEZRESEKET, PEDIG ÉRVÉNYES FIZETŐESZKÖZÖK! TÁJÉKOZ...
VIGYÁZAT! HA TELKE VAN, AKKOR EZ A DÖNTÉS ÖNT IS ÉRINTI! OLYAN FONTOS DÖNTÉST HOZOTT AZ ALKOTMÁNYBÍR...
INTERNETEZŐK FIGYELEM! HA SZOKOTT A MOBILJÁN NEZETNI, AKKOR EZT MOST GYORSAN ÁLLÍTSA ÁT! CSAK EGY G...
HAVI 40 EZER FORINTI PLUSZ PÉNZÖSSZEGET KAPNAK A FIZETÉS MELLÉ EZEK A CSALÁDOK 2018. JANUÁR 1-TŐL! 2...
FIGYELMEZETÉST ADTAK KI MINDENSZENTEKRE ÉS HALOTTAK NAPJÁRA! VESZÉLYE SLEHET A TEMETŐTÚRA! ITT TÁJÉ...