MOST ÉRKEZETT! SZEPTEMBER 20-TÓL OLYAN SOKAN KAPNAK NAGY ÖSSZEGŰ TÁMOGATÁST A FŰTÉSRE, AMIRŐL ÁLMODNI SEM MERTÜNK! MA JELENTETTÉK BE A SZENZÁCIÓS HÍRT! TOVÁBBI INFÓK ITT >>>

Hirdetés:

FANTASZTIKUS HÍR!

AZ illetékes államtitkár elmondtas, hogy folyamatban van a kazáncsere program kiírásának módosítása is: támogatást nem csak kondenzációs kazánokra adnak és a korlátozottan cselekvőképes ingatlantulajdonosok is pályázhatnak, így bővül a támogatások köre az október 15-ig tartó és még csaknem 1 milliárd forintos szabad kerettel rendelkező pályázaton.

A következő támogatást gázkonvektorok cseréjére írják ki, a várhatóan szeptember 20-tól régiónként megnyíló program kiírása már a jövő héten megjelenik – tette hozzá.

Szabó Zsolt felidézte, hogy a széndioxid-kvóta után befolyó összegekből 2014-ben elindított Otthon melege program eddig csaknem 130 ezer pályázatot támogatott.

A háztartási gépek cseréjének pályázata augusztus 9-én a dél-alföldi, augusztus 14-én az észak-magyarországi, augusztus 16-án a nyugat-dunántúli, augusztus 21-én a dél-dunántúli, augusztus 23-án a közép-dunántúli, augusztus 28-án pedig közép-magyarországi régióban folytatódik.

Hétfőn elindult a háztartási nagygépek csereprogramja, elsőként az észak-alföldi régióban élők nyújthatják be a támogatási igényeiket – mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára hétfőn Budapesten, az Otthon Melege Program háztartási nagygépcsere alprogramjának sajtótájékoztatóján.

Hirdetés:

Ismertette, hogy a következő hetek során az ország összes régiójában megnyitják a pályázatot, utolsóként – augusztus utolsó hetében – a központi régióban, Budapesten és Pest megyében.

Hozzátette, hogy a pályázók 25 ezer és 45 ezer forint közötti vissza nem térítendő támogatást kaphatnak hűtő- és fagyasztó- vagy mosó- és szárítógépekre.

A 600 millió forintos támogatási keret szükség esetén az igényeknek megfelelően növelhető, legalább 50 ezer pályázatra lehet számítani – közölte az államtitkár.

A nyitás utáni első órában már 4 ezer igénylés érkezett az érintett régióból, a pályázók a kiállított támogató iratot a vásárláskor tudják fölhasználni, a programban részt vevő kereskedők köre folyamatosan frissül a pályázat honlapján – mondta Szabó Zsolt. Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a legmagasabb támogatási összeg a legkorszerűbb berendezésekre jár, a régi gépeket a támogatottaknak le kell adniuk.

Forrás : hirado.hu

WRITER

Hasonló cikkek >>>>>

AKI MA DOLGOZIK NEM LESZ BOLDOG! Durva lesz ma dolgozni! Lesz ahol 38 fok lesz, lesz ahol a nyakunkb...
TUDTAD, HOGY HA FOLYTON HÍVOGAT A BANK VAGY A KÖVETELÉSKEZELŐ, AZ JOGSÉRTÉS?
2 OKJ TANFOLYAMOT INGYEN VÉGEZHET EL ÖN IS 100%-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL! BÁRKI JELENTKEZHET! MÁR SZEP...
LAKOSSÁGI FIGYELMEZTETÉS! - MILLIÓKAT ÉRINT!!! OTTHON KELL LENNED EBBEN AZ IDŐPONTBAN! KOMOLY BÍRSÁG...
MINDEN AUTÓSNAK ÉRDEMES! NÉZD MEG MOST AZ AUTÓD ELŐÉLETÉT EGY KATTINTÁSSAL TELJESEN INGYEN!
ŐK KAPJÁK IDÉN INGYEN A TANKÖNYVEKET >>>>MUTATJUK HOGY KINEK, HOGYAN KELL IGÉNYELNI AZ I...
VEDD ELŐ AZ ŐSZI RUHÁIDAT EGYETLEN NAP ALATT 20 FOKOT ESIK A HŐMÉRSÉKLET! MUTATJUK MELYIK NAPON ÉR...
VIGYÁZAT! 7 TÉNY, AMIT MINDENKÉPPEN TUDNI KELLENE A FELMONDÁSRÓL, DE A LEGTÖBB MUNKAVÁLLALÓNAK FOG...