EZER DARAB MŰKÖDŐ TV KÉSZÜLÉKET OSZTANAK SZÉT JÓTÉKONYSÁGBÓL, AKÁR LAPOSTÉVÉT IS! MÉG A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS IS INGYENES LESZ AZ ORSZÁG LEGKÜLÖNFÉLÉBB TELEPÜLÉSEIRE!

Hirdetés:

SZENZÁCIÓ! 1000 MŰKÖDŐ TV-T ADOMÁNYOZNAK TELJESEN INGYEN! HAMAROSAN INDUL A PROGRAM INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSAL! ITT VANNAK A TOVÁBBI INFORMÁCIÓK >>>>Hazánk jótékonyságáról jól ismert tévészerelője, Ellenbacher Attila, saját anyagi erejéből nem képes több készüléket adományozni a kórházaknak.A jólelkű tévészerelőnek az 1000 darab televízió adományozása után kimerültek anyagi forrásai, s már nem futotta több távirányító beszerzésére és a készülékek kiszállítására az ország különböző településeire. Pedig minden bizonnyal számtalan olyan intézmény van még hazánk területén, amelyekben még nagyon örülnének a mások által már nem használt, de tökéletesen működő tévéknek.-írja az index.A közelmúltban több magánszemély és cég képviselője kereste meg hazánk tévéemberét, többek között az ország egyik legnagyobb futárcége is próbálta felajánlani segítségét. A gond csak az volt, hogy ők kizárólag csomagolatlan áruként szállították volna a készülékeket, ami jelen esetben nem jelent megoldást. A készülékek megfelelő csomagolását Ellenbacher Attila és segítői nem tudják megoldani, a több tucat tévét pedig sérülésmentesen teherautóval így nem lehet szállítani.

Hirdetés:

A Magyar Telekom is beállt a segíteni szándékozók sorába, ők egy teljes éven keresztül vállalják egy meghatározott darabszámú készülék javításának költségeit. Ezzel a lehetőséggel élve Attila újabb 1000 darab televízió adományozásába foghat, ami nem csak kizárólag hagyományos készülékekre korlátozódik, a modernebb, akár nem működő lapos tévét is meg tudja javítani, amennyiben ilyent juttatnak el hozzá.

Admin

A cikk az index.hu cikke alapján készült.

Hasonló cikkek >>>>>