FELNŐTTEK, IDŐSEK, GYEREKEK! ITT AZ ŐSZI VÍRUS MENETREND! MUTATJUK MELYIK BETEGSÉGNEK MIKOR LESZ SZEZONJA! MIRE KELL FIGYELNI, HOGY MEGÚSSZUK! EZ A 3 VÍRUS FOGJA KÖVETNI EGYMÁST A KÖVETKEZŐ HETEKBEN!

Hirdetés:

FELNŐTTEK, IDŐSEK, GYEREKEK! ITT AZ ŐSZI VÍRUS MENETREND! MUTATJUK MELYIK BETEGSÉGNEK MIKOR LESZ SZEZONJA! MIRE KELL FIGYELNI, HOGY MEGÚSSZUK! EZ A 3 VÍRUS FOGJA KÖVETNI EGYMÁST A KÖVETKEZŐ HETEKBEN!

Sajnos az rovosi rendelők lassan kezdenek megtelni, egyre többen jelentkeznek az orvosoknál megfázásos tünetettk, orrfolyással, lázzal, köhögéssel, fájó torokkal.Nos ne ijedjünk meg az influenzeszeon még nem kezdődött meg, még kapunk egy kis haladékot, ezt az orrfolyásos, lázas, torokfájós betegséget még nem az influenzavírus okozza.A különböző, megfázást okozó vírusoknak van ilyenkor a szezonja, melyek cseppfertőzéssel terjednek, így könnyen elkaphatjuk őket!!!

Most a rhinovírusok szezonja van, ezeket váltja majd a resparitorikus szinciciális vírus, majd ezek lecsengése után köszönt be az influenzaszeon.Mindhárom esetben megfázásos vírusról van szó, megfázásos tünetekkel.Hogy melyik pontosan mikor köszönt be azt sajnos nem lehet megmondnai, nincs rá szentírás, minen évben más és más időpontokban üti fel a fejét.Az iskolaszezon kezdete is hozzájárul az esetszámok növekedéséhez.

Hirdetés:

Hogy hogyan kezelhetjük őket? Nos erre sincsen sajnos csodaszer, hiába rohannánk egyből a gyógyszertárba! Ami a legtöbbet segít az a pihenés, ágyban lustálkodás és anagy mennyiségű forró tea elkortyolgatása.Mivel több megfázást okozó vírus létezik (itt nem egy-kettőről, hanem több tízről esetleg több százról is beszélhetünk), így nem kizárt, hogy betegség után egy másik kórokozónak vagy vírustörzsnek hatására újra jelentkeznek a tünetek.-írja az inforadio.hu.

Hogyna védekezhetünk ellene?

Gyakori kézmosással, immunrendszer erősítéssel ( sok sok gyümölcs, zöldés, esetleg valamilyen kombinált vitaminkészítmény a patikából)

Aki köhög, tüsszög, ezt ne egy zsúfolt helyen a levegőbe tegye, használjon zsebkendőt.

Admin

Hasonló cikkek >>>>>

TÖBB TÍZEZER FORINTOT BUKIK TÖBB SZÁZEZER MAGYAR EZUTÁN A FIZETÉSÉBŐL, MÁR MÁJUSTÓL!
SOHA NEM VOLT MÉG OLYAN TÁMOGATÁS AMI 2018. JANUÁR 1-TŐL JÖN! HIHETETLEN, DE TÉNYLEG ÁTVÁLLALJA A C...
TUDTAD, HOGY HA FOLYTON HÍVOGAT A BANK VAGY A KÖVETELÉSKEZELŐ, AZ JOGSÉRTÉS?
FIGYELEM! SÚLYOS FERTŐZÉSVESZÉLYRE FIGYELMEZTETIK A MAGYAR MUNKAVÁLLALÓKAT! FERTŐZÖTT VÍZZEL TERJED,...
FONTOS! EZEKEN A NAPOKON ÉS HELYSZÍNEKEN NEM LESZ TV ADÁS KARBANTARTÁS MIATT! TÁJÉKOZÓDJON, MERT KEL...
VIGYÁZAT! HA TEJIVÁS UTÁN EZEKET A TÜNETEKET TAPASZTALOD MINDENKÉPPEN MENJ ORVOSHOZ! ITT A LISTA - ...
KÖZLEMÉNY ÉRKEZETT A MENTŐSZOLGÁLATTÓL : A LAKOSSÁGHOZ FORDUL SEGÍTSÉGÉRT AZ ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT...
GÁZZAL FŰTŐK FIGYELEM! MOST TÉNYLEG ITT AZ IDEJE, HOGY ELKEZDJÜNK AGGÓDNI! ITT VAN, MINDEN, AMIT MOS...