FELNŐTTEK, IDŐSEK, GYEREKEK! ITT AZ ŐSZI VÍRUS MENETREND! MUTATJUK MELYIK BETEGSÉGNEK MIKOR LESZ SZEZONJA! MIRE KELL FIGYELNI, HOGY MEGÚSSZUK! EZ A 3 VÍRUS FOGJA KÖVETNI EGYMÁST A KÖVETKEZŐ HETEKBEN!

Hirdetés:

FELNŐTTEK, IDŐSEK, GYEREKEK! ITT AZ ŐSZI VÍRUS MENETREND! MUTATJUK MELYIK BETEGSÉGNEK MIKOR LESZ SZEZONJA! MIRE KELL FIGYELNI, HOGY MEGÚSSZUK! EZ A 3 VÍRUS FOGJA KÖVETNI EGYMÁST A KÖVETKEZŐ HETEKBEN!

Sajnos az rovosi rendelők lassan kezdenek megtelni, egyre többen jelentkeznek az orvosoknál megfázásos tünetettk, orrfolyással, lázzal, köhögéssel, fájó torokkal.Nos ne ijedjünk meg az influenzeszeon még nem kezdődött meg, még kapunk egy kis haladékot, ezt az orrfolyásos, lázas, torokfájós betegséget még nem az influenzavírus okozza.A különböző, megfázást okozó vírusoknak van ilyenkor a szezonja, melyek cseppfertőzéssel terjednek, így könnyen elkaphatjuk őket!!!

Most a rhinovírusok szezonja van, ezeket váltja majd a resparitorikus szinciciális vírus, majd ezek lecsengése után köszönt be az influenzaszeon.Mindhárom esetben megfázásos vírusról van szó, megfázásos tünetekkel.Hogy melyik pontosan mikor köszönt be azt sajnos nem lehet megmondnai, nincs rá szentírás, minen évben más és más időpontokban üti fel a fejét.Az iskolaszezon kezdete is hozzájárul az esetszámok növekedéséhez.

Hirdetés:

Hogy hogyan kezelhetjük őket? Nos erre sincsen sajnos csodaszer, hiába rohannánk egyből a gyógyszertárba! Ami a legtöbbet segít az a pihenés, ágyban lustálkodás és anagy mennyiségű forró tea elkortyolgatása.Mivel több megfázást okozó vírus létezik (itt nem egy-kettőről, hanem több tízről esetleg több százról is beszélhetünk), így nem kizárt, hogy betegség után egy másik kórokozónak vagy vírustörzsnek hatására újra jelentkeznek a tünetek.-írja az inforadio.hu.

Hogyna védekezhetünk ellene?

Gyakori kézmosással, immunrendszer erősítéssel ( sok sok gyümölcs, zöldés, esetleg valamilyen kombinált vitaminkészítmény a patikából)

Aki köhög, tüsszög, ezt ne egy zsúfolt helyen a levegőbe tegye, használjon zsebkendőt.

Admin

Hasonló cikkek >>>>>

Komoly változás jön a kórházakban! DRÁGA LESZ A BETEGEKNEK! 1 nap után hazaküldik a legtöbb műtött b...
FIGYELEM! VAN AHOL MÁR NEM FOGADJÁK EL EZEKET A TÍZEZRESEKET, PEDIG ÉRVÉNYES FIZETŐESZKÖZÖK! TÁJÉKOZ...
FONTOS! BÜNTETÉS VÁR A LAKÁSTULAJDONOSKRA ÉS MÉG NEM IS TUDNAK RÓLA! AKI A JÓZAN SZÉT HASZNÁLJA, A...
ÁLOMPÉNZT KAPHATNAK A NYUGDÍJASOK >> HATSZOROSAN FEJELHETIK MEG A TAVALYI 10 EZER FORINTOS NYU...
NYUGDÍJASOK FIGYELEM! VARGA MIHÁLY HIVATALOSAN JELENTETTE BE A NYUGDÍJPRÉMIUM ÖSSZEGÉT - SOKAN MEG ...
VIGYÁZAT! SZALMONELLAVESZÉLY! SZALMONELLÁS SZALÁMI - AKIK ILYET VETTEK AZONNAL DOBJÁK KI, SEMMIKÉPP...
ADÓSOK, TARTOZÓK FIGYELEM! HA ÉLTEK EZZEL A LEHETŐSÉGGEL JÖVŐRE A TARTOZÁSOTOK JELENTŐS RÉSZÉT ELGEN...
6 EGYÉRE ADOTT KI FIGYELMEZTETÉST A METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT! ITT CSAP LE A ROSSZ IDŐ MÁR MA DÉLUTÁN ...