FIGYELEM! FONTOS! ÍGY KAPJÁK MEG A NYUGDÍJASOK IDÉN A 10 EZRES KARÁCSONYI AJÁNDÉKOT >> MOST ÉRKEZETT A HÍR! ITT TÁJÉKOZÓDHAT >>>

Hirdetés:

ÍGY KAPJÁK MEG A NYUGDÍJASOK IDÉN A 10 EZRES KARÁCSONYI AJÁNDÉKOT >> MOST ÉRKEZETT A HÍR! ITT TÁJÉKOZÓDHAT >>>

Lázár János megerősítette: novemberben – a várhatóan 2,4 százalékos idei infláció miatt – nyugdíjkorrekciót kapnak a nyugdíjasok, és a gazdaság sikeressége mellett nyugdíjprémiumban is részesülnek. A kettő várható átlagos összege 20-23 ezer forint között lesz, a költségvetési kiadása pedig mintegy 60 milliárd forint – tájékoztatott Lázár János.Emellett 10 ezer forintos Erzsébet-utalványt is kapnak a nyugdíjasok karácsony előtt, ezt postai úton tervezik eljuttatni a nyugdíjasoknak.

Étkezési Erzsébet-utalvány

Étkezési Erzsébet-utalvány: segítő támogatás – felhasználható élelmiszer vásárlására, beleértve a fogyasztásra kész hideg és meleg ételt.

Általános információk
Az Erzsébet-utalványcsalád

Hirdetés:

Az Erzsébet-programról szóló törvény értelmében az Erzsébet-utalvány a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott utalvány, amely felhasználható fogyasztásra kész étel, melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatás, valamint szociális célból a jogszabályban meghatározott termék vagy szolgáltatás vásárlására. Az Erzsébet-utalvány adható a kifizetőt terhelő adó mellett vagy adómentesen, felhasználható meghatározott termékek vásárlására, szolgáltatások igénybevételére.

Magyarország kedvenc utalványa az Erzsébet-utalvány, amely az utóbbi 20 év legnagyobb szociális üdülési programjának pénzügyi alapját teremtette meg. Az Erzsébet-programban részt vevők száma 2012 óta évről évre növekszik, eddig mintegy 1 millió ember jutott üdülési, pihenési lehetőséghez. Az Erzsébet-program a társadalmi szolidaritás és felelősségvállalás Európa-szerte ismert és elismert, sikeres mintája, hiszen a szociális üdültetés pénzügyi alapját az Erzsébet-utalványcsalád forgalmazásának pénzügyi eredménye biztosítja. Aki Erzsébet-utalványt rendel munkavállalóinak, aki azt választ cafeteria-csomagjába, és aki elfogadja azt üzletében ‒ mindannyian az Erzsébet-programban részt vevőket segítik.

Hasonló cikkek >>>>>

JÓ HÍRT JELENETTTEK BE! TÖBB PÉNT KAP, AKI CSALÁDTAGOT, ROKONT, HOZZTÁARTOZÓT ÁPOL OTTHON! TÖBB PÉNZ...
HA TÜZIFÁVAL FOG IDÉN FŰTENI, AKKOR TÁJÉKOZÓDJON ITT FONTOS FELHÍVÁST ADTAK KI MINDEN TÜZIFÁVAL FŰT...
VÉGRE KIDERÜLT, AMIRE MINDEN CSALÁDOS VÁRT! ENNYI LESZ A CSALÁDI PÓTLÉK ÖSSZEGE 2018. JANUÁR 1-TŐL! ...
FIGYELEM! ITT AZ ORSZÁGOS LISTA - EZEN A 89 ELLENŐRZÉSI PONTOS EZENTÚL ELLENŐRIZNI FOGJÁK AZ AUTÓSOK...
FIGYELEM! EZEN AZ OLDALON MINDENT MEGTUDHATSZ A SZÜLETÉSI DÁTUMODRÓL, HOGY HÁNY NAPID VAN MÉG A NYU...
CSALÁDI PÓTLÉK, CSALÁDTÁMOGATÁSOK EURÓPA ORSZÁGAIBAN! ITT VANNAK A PONTOS ÖSSZEGEK >> MOST ME...
ÚJABB FIGYELMEZTETÉST ADOTT KI A METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT! - NAGYON ERŐS SZÉL SÖPÖR VÉGIG AZ ORSZÁG...
VIGYÁZAT! BAJ LEHET A SZÉP KÁRTYÁVAL - CSERÉLNI KELL ŐKET! SOKAN NEM TUDNAK RÓLA, PEDIG FONTOS INFO...