FIGYELEM! MÁTÓL RETTENETES ÁREMELÉS JÖN A LAKOSSÁGNAK A MAGYAR POSTÁNÁL! ITT A NAGY BEJELENTÉS! VAN AMI 40%-AL TÖBBE KERÜL MÁTÓL! ITT TÁJÉKOZÓDHATTOK! >>>

Hirdetés:

Brutális áremelés a Magyar Postánál – itt a bejelentés

Október 1-től emelkedik a Magyar Postánál a csomagautomata szolgáltatás lakossági ára. Az eddig legnépszerűbb tíz csomagautomatánál bővítést és fejlesztést hajt végre a Magyar Posta még a karácsonyi csúcsszezon előtt. A tapasztalat szerint az elmúlt egy évben ugrásszerűen megnőtt a csomagautomaták használata, és nemcsak az üzleti, hanem a lakossági ügyfelek körében is ez lett az egyik legnépszerűbb szolgáltatás.

Eddig 490 forint a szolgáltatás bevezető ára , viszont most már az új ár 889 forintra emelkedett, természetesen még idén több 10 millió forintos nagyságrendű fejlesztést is hajt végre a csomagautomata-hálózatában.
Októberben beépítenek minden automatába egy úgynevezett NFC-chipet, ez biztosítani tudja az ügyfeleknek majd az érintés nélküli fizetés lehetőségét. Még a karácsonyi roham előtt, novemberben a 10 legforgalmasabb csomagautomatánál jelentősen bővíti a csomagrekeszek számát is.-írja napi.hu.

Hirdetés:

Jelenleg 760 rekesz van a 10 kijelölt automatán, a bővítés után pedig már több mint 1200 áll az ügyfelek rendelkezésére. Természetesen eltérő lesz az egyes csomagautomaták rekeszbővítése , ami függ az adott automata helyétől és forgalmától. Előfordulhat, hogy lesz olyan csomagautomata, amelynek a kapacitása 80 százalék fölötti mértékben nő meg. A 10 automata nagy része Budapesten, a város legforgalmasabb részein üzemel, és az utóbbi hónapokban sok esetben elérte a 100 százalékot ezek kihasználtsága.

Folyamatosan vizsgálja a Magyar Posta a csomagautomata-hálózat optimalizálásának lehetőségeit, és 2018-ban, amennyiben az igény úgy alakul, akkor az automaták bővítését célzó beruházás várhatóan tovább folytatódik majd.

Admin

Hasonló cikkek >>>>>

MUNKAVÁLLALÓK FIGYELEM! BÁRKI KAPHAT MINDEN ÉVBEN 150 EZER FORINTOT AZ ÁLLAMTÓL A FIZETÉSE MELLÉ! Í...
SZÜLŐK FIGYELEM! HOLNAPTÓL VISSZAMENŐLEGES CSALÁDI PÓTLÉKOT IGÉNYELHET TÖBB EZER CSALÁD! INTÉZZE EL,...
AKI MA DOLGOZIK NEM LESZ BOLDOG! Durva lesz ma dolgozni! Lesz ahol 38 fok lesz, lesz ahol a nyakunkb...
INGYEN ALBÉRLETI LEHETŐSÉG! ÍGY KAPHAT TELJESEN INGYEN ALBÉRLETET! EGY VAGYONT SPÓROLHAT MEG EZZEL A...
ÍGY KAPHATTOK KÖZEL 40 EZER FORINTOS TÁMOGATÁST AUGUSZTUSBAN ÉS SZEPTEMBERBEN! MINDENKÉPPEN JÁRJ UT...
KÖZMUNKÁSOK FIGYELEM! NAGYON KEMÉNY MUNKÁT KAPHATNAK A KÖZMUNKÁSOK A NYÁRI ÉS AZ ŐSZI HÓNAPOKBAN! IT...
CSALÁDOK, EGYEDÜLÁLLÓ SZÜLŐK FIGYELEM! EZT A JOGSZABÁLYT NYOMTASSÁTOK KI, MERT 6500 FORINTOT ÉRHET N...
12 MEGYÉRE FIGYELMEZTETÉST ADTAK KI HOLNAPRA! LESZ AHOL EGÉSZ NAP VACAK IDŐ LESZ! TÁJÉKOZÓDJ, MIELŐT...