FIGYELEM! MÁTÓL RETTENETES ÁREMELÉS JÖN A LAKOSSÁGNAK A MAGYAR POSTÁNÁL! ITT A NAGY BEJELENTÉS! VAN AMI 40%-AL TÖBBE KERÜL MÁTÓL! ITT TÁJÉKOZÓDHATTOK! >>>

Hirdetés:

Brutális áremelés a Magyar Postánál – itt a bejelentés

Október 1-től emelkedik a Magyar Postánál a csomagautomata szolgáltatás lakossági ára. Az eddig legnépszerűbb tíz csomagautomatánál bővítést és fejlesztést hajt végre a Magyar Posta még a karácsonyi csúcsszezon előtt. A tapasztalat szerint az elmúlt egy évben ugrásszerűen megnőtt a csomagautomaták használata, és nemcsak az üzleti, hanem a lakossági ügyfelek körében is ez lett az egyik legnépszerűbb szolgáltatás.

Eddig 490 forint a szolgáltatás bevezető ára , viszont most már az új ár 889 forintra emelkedett, természetesen még idén több 10 millió forintos nagyságrendű fejlesztést is hajt végre a csomagautomata-hálózatában.
Októberben beépítenek minden automatába egy úgynevezett NFC-chipet, ez biztosítani tudja az ügyfeleknek majd az érintés nélküli fizetés lehetőségét. Még a karácsonyi roham előtt, novemberben a 10 legforgalmasabb csomagautomatánál jelentősen bővíti a csomagrekeszek számát is.-írja napi.hu.

Hirdetés:

Jelenleg 760 rekesz van a 10 kijelölt automatán, a bővítés után pedig már több mint 1200 áll az ügyfelek rendelkezésére. Természetesen eltérő lesz az egyes csomagautomaták rekeszbővítése , ami függ az adott automata helyétől és forgalmától. Előfordulhat, hogy lesz olyan csomagautomata, amelynek a kapacitása 80 százalék fölötti mértékben nő meg. A 10 automata nagy része Budapesten, a város legforgalmasabb részein üzemel, és az utóbbi hónapokban sok esetben elérte a 100 százalékot ezek kihasználtsága.

Folyamatosan vizsgálja a Magyar Posta a csomagautomata-hálózat optimalizálásának lehetőségeit, és 2018-ban, amennyiben az igény úgy alakul, akkor az automaták bővítését célzó beruházás várhatóan tovább folytatódik majd.

Admin

Hasonló cikkek >>>>>

MOBILOSOK FIGYELEM! LETILTOTTÁK EZT A SZOLGÁLTATÁST! NE LEPŐDJÖN MEG HA ILYEN ELŐFIZETÉSE VAN!
FIGYELEM! HAMAROSAN FONTOS, ELSŐBBSÉGI KÉZBESÍTÉSES LEVELET KAP A MAGYAROK NAGY RÉSZE! LESSE A POSTA...
EZEKBEN A VÁROSOKBAN ADNAK INGYEN TELKET! – MUTATJUK HOL TOLONGANAK MOST AZ INGYEN TERÜLETÉRT!
ERRŐL SZINTE MÉG SENKI NEM TUD >> MÁR NEM CSAK A VEZETÉS KÖZBENI TELEFONÁLÁST BÜNTETI A RENDŐR...
LAKOSSÁGI FIGYELMEZTETÉS! EGYRE TÖBB CSÍPÉS FORDUL ELŐ A LAKÁSOKBAN, HÁZAKBAN! FIGYELJEN RÁ ÖN IS,ME...
NAGY MEGLEPETÉST TARTOGAT AZ IDŐJÁRÁS SZEPTEMBERRE! SOKAN NEM FOGNAK ÖRÜLNI! A METEOROLÓGUSOK IS RÁC...
MOST ÉRKEZETT! ÍGY KELL KINÉZNI MOSTANTÓL AZ ISKOLAI SZÜLŐI ÉRTEKEZLETNEK! EHHEZ EZENTÚL MINDEN SZÜL...
CSALÁDI HÁZASOK FIGYELEM! ÚJ TERHET KAPTAK MA A CSALÁDI HÁZBAN ÉLŐK!NAGYON FONTOS DÖNTÉST HOZOTT MA...