FIGYELEM!KÉSZÍTSEN JEGYZŐKÖNYVET A VÍZÓRA, GÁZÓRA, VILLANYÓRA ÁLLÁSRÓL

Hirdetés:

FIGYELEM! EBBEN AZ ESETBEN KÉSZÍTSEN JEGYZŐKÖNYVET A VÍZÓRA, GÁZÓRA, VILLANYÓRA ÁLLÁSRÓL >> MINDENKIT FIGYELMEZTET A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal!

 

Ha új lakásba kötözik, a  lakását eladja,vagy másik lakást vásárol, akkor legyen nagyon körültekintő! Nagyon komoly pénzügyi, anyagi kockázatra figyelmeztet a hivatal >>> nagyon fontos, hogy az új és a régi tulajdonos együtt intézzék el az közműórák, mint  a vízóra, villanyóra, gázóra átírását, mert nagyon nagy anyagi veszteség adódhat ennek elmulasztásából vagy elhanyagolásából!Kolozsi Sándor főosztályvezető azt javasolja, hogy a mérőórák állásáról jegyzőkönyv is készüljön.

Mutatjuk minek kell feltétlenül szerepelni a  jegyzőkönyvön :

a mérők, azok sorszámai és állásai, ezt mindketten írják alá, és ha lehet, két tanú is, mert így bizonyító erejű magánokirat születik.Ehhez letölthető jegyzőkönyv mintát talál a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal weboldalán, így erre nem kell különösebb gondot fordítani, csak le kell tölteni és kinyomtatni.

Hirdetés:

AZ ügyintézést is mindenképpen együtt kell elvégezni, ugyanis csakis akkor lesz érvényes az új felhasználó szerződése, amikor a régié megszűnik, ez pedig az okiratok aláírásával történik meg, ezért az új felhasználó érdeke, hogy „magával vigye” a régi felhasználót, és együtt intézzék a régi szerződés megszűnését és az új életbe lépését – hangsúlyozta a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal főosztályvezetője.

Ebben az esetben az előző tulaj, illetve a korábbi felhasználó egy végszámlát fog kapni, azt köteles befizetni és innentől kezdve a  fogyasztásból keletkező költségek őt már semmilyen esetben sem terhelik. Fontos, hogy új tulajdonosként, illetve felhasználóként, engedje be a  szolgáltatót ellenőrzésre, mert ,  ha nem engedi meg, a korábbi felhasználó által elkövetett hibákért, hiányosságokért ő fog felelni.

Admin

Hasonló cikkek >>>>>

FIGYELEM! SORRA KAPJÁK A FIZETÉSI FELSZÓLÍTÁSOKAT AZ EGYIK LEGNAGYOBB SZOLGÁLTATÓ ÜGYFELEI! HA TV, T...
SZENZÁCIÓ! SOKKAL TÖBB AJÁNDÉK PÉNZT AD AZ ÁLLAM HASZNÁLT LAKÁSRA! ÓRIÁSI DOBÁS JÖN A CSOK-NÁL!
FIGYELEM! EMBERRE VESZÉLYES, MÉRGES ROVAROK A DUNÁNTÚLI VÁROSBAN! MÁR TUDNAK RÓLA, DE VIGYÁZZON! VIG...
PÉNZT KAPNAK VISSZA A MOBILOZÓK! EZEKNEK A TELEKOM, TELENOR ÉS VODAFONE ÜGYFELEKNEK MOST PÉNZ JÁR V...
INGYENES ALBÉRLET EGY BUDAI LUXUSLAKÁSBAN! 165 NÉGYZETMÉTER, 2 HÁLÓSZOBA, HATALMAS NAPPALI, MESÉS PA...
ILYEN IDŐ LESZ A KÖVETKEZŐ HÓNAPOKBAN - MEGDÖBBENTŐ IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS ÉRKEZETT A TÉLRE! A METEORO...
NYUGDÍJASOK FIGYELEM! VARGA MIHÁLY HIVATALOSAN JELENTETTE BE A NYUGDÍJPRÉMIUM ÖSSZEGÉT - SOKAN MEG ...
MEGJÖTT AZ ELŐREJELZÉS! ILYEN IDŐ LESZ A HOSSZÚ HÉTVÉGÉN > NE TERVEZZ PROGRAMOT MIELŐTT EL NEM ...