FIGYELJE A BANKSZÁMLÁJÁT! OKTÓBER 16-IG NAGYON SOKAKNAK ÁLL PÉNZ A HÁZHOZ! SOKAN KAPNAK PÉNZT A BANKSZÁMLÁJUKRA! ITT A TÁJÉKOZATÓ >>>

Hirdetés:

FIGYELJE ABANKSZÁMLÁJÁT! OKTÓBER 16-IG NAGYON SOKAKNAK ÁLL PÉNZ A HÁZHOZ! SOKAN KAPNAK PÉNZT A BANKSZÁMLÁJUKRA! ITT A TÁJÉKOZATÓ >>>

Figyelje a számláját, október 16-án kezdődik előleg-kifizetés!
Módosítani kell a földforgalmi törvény öröklést érintő szabályait, indulnak az ellenőrzések, nem mérik aranyáron a hazai almát, megkezdik a levont összegek visszatérítését – ezek voltak a hét agrárhírei.

A július óta működő munkacsoportnak köszönhetően erősödik az agrárium érdekeit szolgáló szervezetek munkája, és egyszerűsödik a gazdák tevékenysége, így a pályázatok és kifizetési kérelmek szakmai környezete is. Ilyen példaértékű összefogás még nem volt a vidék érdekében. A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) javaslatára a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) munkacsoport létrehozását kezdeményezte a Földművelésügyi Minisztérium, a Magyar Államkincstár, a Miniszterelnökség és a NAK részvételével.

Hirdetés:

Október 16-án kezdődik az agrártámogatási előlegek kifizetése, 208 milliárd forint előleg érkezik a gazdák számlájára. – Több tízezer olyan gazdálkodó van, akiket súlyosan érintett az idei évben tapasztalható fagy, jégeső és aszály. Mindez jogalapot adott arra, hogy 2017-ben az előző évek gyakorlatával összhangban Magyarország az előlegfizetés magasabb mértékét kérje az Európai Bizottságtól – közölte Feldman Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára sajtótájékoztatón.

Megkezdik a levont összegek visszatérítését – A pénzügyi fegyelem alkalmazása miatt a tagállamoknak minden évben csökkentést kell végrehajtaniuk a 2.000 eurót meghaladó közvetlen támogatások esetében. A Magyar Államkincstár megkezdi a 2016. évi pénzügyi fegyelem alkalmazásából eredő visszatérítések kifizetését.

Figyelem! A 2017. október 15-ig történő, pénzügyi fegyelem alkalmazásából eredő visszafizetések nem keverendőek össze a 2017. évi egységes kérelem keretében benyújtott kérelmekhez kapcsolódó előleg kifizetésekkel.

Forrás : http://www.agrotrend.hu
WRITE

Hasonló cikkek >>>>>

FIGYELEM! EMBEREK MILLIÓI SZEDIK NAP, MINT NAP EZT A RECEPT NÉLKÜLI ORVOSSÁGOT – AKI SZEDI AZ ÉLETÉV...
Pályázatfigyelő 12 órája · Figyelem! Ha strandolás után ilyen tüneteket észlel magán vagy a gyermek...
FONTOS! HA A BANKTÓL KAPSZ SMS-T AKKOR ERRE NAGYON FIGYELJ >> HA A KÖVETKEZŐ SZÖVEG LESZ BENNE...
AUTÓSOK FIGYELEM! ENNEK BEDŐLNEK A SOFŐRÖK ÉS RENGETEG BALESETET OKOZ! LEGYEN NAGYON RÉSEN ÉS ÖN NE ...
MOST JELENTETTÉK BE! 100X GYORSABB WIFI JÖN HAMAROSAN MAGYARORSZÁGON IS! MINDEN LAPTOPON, TABLETEN, ...
FONTOS! EZEKEN A NAPOKON ÉS HELYSZÍNEKEN NEM LESZ TV ADÁS KARBANTARTÁS MIATT! TÁJÉKOZÓDJON, MERT KEL...
VÁSÁRLÓK FIGYELEM! VEGYSZEREZETT CSIRKEMÁJAT ÁRUL TÖBB NAGY MAGYAROSZÁGI SZUPERMARKET! EZEKBEN A BO...
VIGYÁZAT! AZONNAL DOBJA KI A FEKETEBORSOT HA ILYET TALÁL BENNE! ELLENŐRIZZE, MINÉL ELŐBB - VEGYE KOM...