FOGADÓÓRÁT HIRDETTEK MEG DEVIZAHITELESEKNEK! JÖVŐ HÉTFŐN VÁRJÁK A DEVIZAHITELSEKET! ITT VANNAK A TOVÁBBI TUDNIVALÓK >>>

Hirdetés:

Az MSZP fogadóórára hívja jövő hét hétfőre a devizahitel-károsultakat ahelyett, hogy pótcselekvésként részt venne az erről a problémáról tartott parlamenti vitanapon – mondta az ellenzéki párt parlamenti frakcióvezetője hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

Tóth Bertalan elmondta, az MSZP-frakció támogatja, hogy az Országgyűlés házszabálytól eltérve tárgyalja a kilakoltatási moratórium meghosszabbításáról szóló törvényjavaslatot a héten. A szocialisták szerint mindaddig fent kell tartani a kilakoltatási tilalmat, amíg nem oldják meg a devizahitel-károsultak ügyét, ehhez pedig kormányváltás kell – hangoztatta.

Megjegyezte: a mostani előterjesztés azokat a családokat segít, akik a Fidesz kormányzása miatt olyan helyzetbe kerültek, hogy elveszíthetik otthonukat; számukra november 15. és április 30. között védelmi időszak lesz.

Tóth Bertalan jelezte ugyanakkor, a jövő hétfői, a devizahitel-károsultak érdekében szükséges lépésekről tartandó parlamenti vitanapon nem vesznek részt, helyette az egyéni választókerületekben fogadóórákat tartanak képviselőik, jelöltjeik.

Hirdetés:

Az MSZP pótcselekvésekben nem kíván részt venni, hiszen a devizahitelesek problémáiról nem vitatkozni kell, azt meg kell oldani, ahhoz pedig kormányváltás kell – hangoztatta.

Tóth Bertalan közölte, a devizahitelesek problémáinak megoldásához fel kellene használni azt a 270 milliárd forintot, amit a Magyar Nemzeti Bank a devizahiteleken nyerészkedve szerzett. A legjobb az lenne, ha a felvételkori árfolyamot figyelembe véve tudnák rendezni a devizahitelesek ügyét – mondta.

Közölte, a Fidesz ezt a problémát nem akarja megoldani, a kormánypárt láthatóan a bankoknak kedvez, illetve „az unortodoxia géniuszának, a közpénzjelleg-eltüntető világbajnoknak” azzal, hogy inkább jógatanárokra, barátnőkre, feleségekre és mindenféle rokonokra, barátokra engedi elkölteni ezt a rengeteg pénzt.

Forrás : hirado.hu
WRITER

Hasonló cikkek >>>>>

ŐRÜLETES PÁLYÁZAT INDUL KEDD REGGEL 8-KOR! - 700 EZRET KAPHATNAK A CSALÁDOK, NYUGDÍJASOK, EGYEDÜLÁLL...
FIGYELEM! FÉLMILLIÓ MAGYART FIGYELMEZTET A BELÜGYMINISZTÉRIUM! 2 HETED VAN EZT ELINTÉZNI!
Állami tévedés miatt fizetési felszólítás és BEHAJTÓ IS érkezhet több tízezer magyar családhoz, már ...
NAGY MEGLEPETÉST TARTOGAT AZ IDŐJÁRÁS SZEPTEMBERRE! SOKAN NEM FOGNAK ÖRÜLNI! A METEOROLÓGUSOK IS RÁC...
FONTOS VÁLTOZÁS AZ EGYIK LEGNAGYOBB TV, TELEFON ÉS INTERNET SZOLGÁLTATÓNÁL! NE LEPŐDJÖN MEG! MINDNE ...
LAKOSSÁGI FIGYELMEZTETÉST TETT KÖZZÉ A MAGYAR POSTA! NOVEMBERTŐL FONTOS VÁLTOZÁS LÉP ÉLETBE! TEGYEN ...
VIGYÁZAT! PÁR ÓRÁJA FELHÍVÁST ADOTT KI A RENDŐRSÉG - MINDEN MOBILOS VESZÉLYBEN VAN! A TELEKOM, A TE...
EON VÁLTOZÁS! EON ÜGYFELEK FIGYELEM - FONTOS VÁLTOZÁS LÉPETT ÉLETBE AZ EON-NÁL! MINDEN FOGYASZTÓJUK ...