FONTOS! ÚJ KÖTELEZETTSÉG JÖN, AMI SZINTE MINDENKIT ÉRINT!!! MUTATOM, HOGY MOST MI A TEENDŐ! TÁJÉKOZÓDJON ITT A RÉSZLETEKRŐL >>>>

Hirdetés:

A magyarországi szervezetek 300 MB ingyenes tárhelyet kapnak az államtól, az állami hivatalokkal való könnyebb kommunikáció érdekében. Természetesen az ebben érintetteknek is lesz tennivalójuk.Számos magyarországi szervezetnek kell ez év augusztus 30-ig regisztrálnia magát a cégkapu rendszerbe, amit az állam az ügyfélkapu mintájára hozott létre és tette alkalmassá a cégek ügyeinek intézésére.A regisztráltak a postai szolgáltatások kiváltása érdekben kapnak egy 300 MB-os ingyenes tárhelyet, ahonnan elektronikus úton folytathatnak hivatalos levelezést az állami hivatalokkal, államigazgatási szervekkel. A cégkapu létrehozásának és használatának köszönhetően nagy mértékben leegyszerűsödik az ügyintézés és a hivatalos dokumentumok ellenőrizhetőek és követhetők lesznek.Első lépésként regisztrálnunk kell a cégkapun, amit akár a cég képviselője is megtehet, illetve az aki önálló aláírási joggal rendelkezik, vagy egy meghatalmazott személy. A cégvezetőnek kb. 5-10 perces feladatot jelent a regisztráció.A regisztrációt a : https://tarhely.gov.hu/ckp-regisztacio/kaulogin.html oldalon végezhetjük el, ahol részletes információk és gyakorlati segítség is igénybe vehető a súgó és használati feltételek linkre kattintva.

Hirdetés:

A regisztrálás menete a következő: kiválasztjuk a regisztrálandó cég formáját és megadjuk az adószámot, a cégkapu megbízott e-mail címét, aki majd jogosult lesz az ügyintézők felvételére, törlésére és jogosultságuk beállítására.
A rendszer közben ellenőrzi az adatokat a nyilvántartásokban, s elmenti azokat és elektromosan hitelesített visszaigazolást küld pdf-ben amit letölthetünk.

Az egyszerűbb ügyintézés érdekében ajánlott egy külön e-mail címet létrehozni, s arra sem árt figyelni, hogy a cégkapunál különböző szerepkörök vannak, amelyeket a regisztráció során kell megadni.

A regisztrációval letudtuk a jogszabályi kötelezettségünket, egyelőre nincs egyéb teendőnk vele kapcsolatosan.

Admin

Hirdetés:

Hasonló cikkek >>>>>

JÓ HÍREK ÉRKEZTEK A NYUGDÍJRÓL >>>> NAGYOT DOBOTT AZ ÁLLAM A NYUGDÍJPÉNZ...
FIGYELEM!KÉSZÍTSEN JEGYZŐKÖNYVET A VÍZÓRA, GÁZÓRA, VILLANYÓRA ÁLLÁSRÓL
ITT VANNAK A KONKRÉT SZÁMOK >> Így változik a családi adókedvezmény, családi pótlék, G...
KARBANTARTÁS, MÉRŐHELY ELLENŐRZÉS MIATT KOPOGTATHATNAK A GÁZÓRA TULAJDONOSOKNÁL! HIVATALOS KÖZLEMÉNY...
FIGYELEM! HA EZT KIPRÓBÁLOD 5 EZER FORINTOT FIZET NEKED A BANK! TELJESEN INGYENES ÉS SZINTE BÁRKI É...
DÖNTÖTTEK! MINDEN MAGYAR DOLGOZÓ PLUSZ 7 EZER FORINTO KAP A FIZETÉSE MELLÉ MINDEN HÓNAPBAN 2018. JAN...
PÁR NAP MÚLVA IRDATLAN POLOSKAINVÁZIÓ JÖN >> CSAK A LEHŰLÉST VÁRJÁK ÉS JÖNNEK! EZZEL A HÁZI SZ...
DOLGOZÓ NŐK FIGYELEM! MÁTÓL INGYEN KELL DOLGOZNOTOK MAGYARORSZÁGON ÉS AZ UNIO TELJES TERÜLETÉN! MIND...