FONTOS VÁLTOZÁS AT ÁRAMSZOLGÁLTATÓKNÁL! MILLIÓKAT ÉRINT, MINDENKÉPPEN TÁJÉKOZÓDJON A RÉSZLETEKRŐL!

Hirdetés:

A Nemzeti Közművekhez tartozó Démász országos egyetemes szolgáltatói engedélyt szerzett; így június 1-jétől a Démász villamosenergia-szolgáltatása további négy és félmillió ügyfél számára érhető el országszerte – közölte a Nemzeti Közművek csütörtökön az MTI-vel.A tájékoztatás szerint mostantól bárki számára lehetővé válik, hogy egy helyen intézhesse gáz- és áramügyeit. Az egyszerűsített szolgáltatóváltás kezdeményezhető személyesen, vagy akár telefonon is.A tájékoztatás idézi Kóbor Györgyöt, a Nemzeti Közművek elnök-vezérigazgatóját, aki úgy fogalmazott: “a villamosenergia-szolgáltatói tevékenység országos kiterjesztésével meg tudjuk teremteni a szabad szolgáltató-választás lehetőségét minden az egyetemes szolgáltatás keretében vételező áramfelhasználó számára.Ezzel a lépésünkkel a lakossági ügyfeleknek, valamint a kis- és közepes vállalkozások számára is jó lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy kézben tarthassák a villamos energia és földgáz szolgáltatással kapcsolatos ügyeiket.”A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a márciusban beadott országos egyetemes szolgáltatói engedély-kérelem kapcsán hozott határozata alapján a Démász országosan 300 helyszínen, a Főgázzal közös kirendeltségen fogadhatja az ügyfeleket. A Nemzeti Közművek – társaságain keresztül – a lakossági ellátásban a földgáz területén mintegy 3,4 millió, míg villamos energia területen 775 ezer ügyfelet ér el közvetlenül, amely most országosra bővült.

Hirdetés:

A szolgáltatóváltáshoz mindössze két dokumentumot, egy igénybejelentő nyomtatványt és a kereskedői szerződés felmondásához szükséges meghatalmazást kell kitölteni, mivel a Démász minden adminisztrációs feladatot elvégez a fogyasztók helyett.

A szolgáltatóváltás kezdeményezhető személyesen – országosan 300 helyszínen -, vagy akár telefonon is a Démász 0-24 óráig hívható, 06-62-565-600-as e-vonalán, továbbá a társaság weboldalán, ezen az oldalon.

Ez év február 1-jén az Első Nemzeti Közszolgáltató (ENKSZ) Zrt. megvásárolta a közel 1200 főt foglalkoztató, villamos energia egyetemes szolgáltatói és versenypiaci engedélyekkel is rendelkező Démász Zrt. 100 százalékát – jelzi a közlemény.

Hasonló cikkek >>>>>

ELKÉPESZTŐEN JÓ, ÚJ TÁMOGATÁS JÖN, AMELYET FŰTÉSSZÁMLÁRA, VILLANYSZÁMLÁRA LEHET MAJD FELHASZNÁLNI! ...
CSALÁDI PÓTLÉKOSOK FIGYELEM! 100 EZER FORINTOT KAPHAT EGYÖSSZEGBEN A CSALÁDI PÓTLÉK MELLÉ ÉVENTE EGY...
SZUPER HÍR! FÉLÁRON VISZIK A VONATOK AZ UTASOKAT EZEKEN A NAPOKON! TÉGED IS! 5 ALKALOMMAL ODA-VISSZA...
EZEKBEN A VÁROSOKBAN ADNAK INGYEN TELKET! – MUTATJUK HOL TOLONGANAK MOST AZ INGYEN TERÜLETÉRT!
FONTOS! EZEK A MAGYARORSZÁGON IS NÉPSZERŰ FÁJDALOMCSILLAPÍTÓK MARADANDÓ HALLÁSKÁROSODÁST OKOZHATNAK,...
S.O.S KÖZLEMÉNY CSALÁDOKNAK! VISSZA KELL FIZETNI A SZEPTEMBERI CSALÁDI ADÓKEDVEZMÉNYT HA EZT A NYOMT...
SZÜLŐK FIGYELEM! BAJ VAN A DIÁKIGAZOLVÁNYOKKAL! MINDEN SZÜLŐNEK TUDNIA KELL RÓLA, MERT LEHET, HOGY T...
EZZEL A BEJELENTÉSSEL JÓL JÁR MINDEN MAGYAR NYUGDÍJAS! A LEGTÖBBEN MÉG NEM TUDNAK RÓLA, PEDIG EZ NAG...