FORRADALMI ÚJDONSÁG JÖN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN! – TE IS A TESZTELŐK KÖZÖTT LEHETSZ – PRÓBÁLD KI MOST AZONNAL! FIGYELJ, MERT NAGYON FOGSZ ÖRÜLNI NEKI! MILLIÓK FOGJÁK IMÁDNI!

Hirdetés:

FORRADALMI ÚJDONSÁG JÖN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN! – MILLIÓK FOGJÁK IMÁDNIForradalmi újítás a Twitteren – Ön is a tesztelők között lehet.A Twitter is a felhasználókkal kezdi tesztelni az újítását, sok év után feladta az eddigi legfontosabb.A posztok hosszát a Twitter eddig összesen 140 karakterben maximálta.A vezérigazgató még cáfolta, mikor lábra kelt a hír, hogy esetleg megdupláznák a posztokba beírható karakterek számát, de most már teljesen biztos az újítás. Sőt pár napja elkezdődött a tesztidőszak, és a felhasználók végre kipróbálhatják, hogy milyen érzés az, hogy hosszabb üzeneteket tudnak küldeni a közösségi oldalon.Nem kevés a tesztelők száma, ugyanis 328 millió twitterező kap lehetőséget arra, hogy részt vegyenek a folyamatban, egyelőre még titok, hogy milyen szempontok alapján , választják ki a tesztelőket, lehet, hogy még ön is bekerülhet ebbe a csapatba.

Hirdetés:

Azzal indokolta a Twitter a karakterszám emelését, hogy ennek köszönhetően már a twitterezők azokon a nyelveken is könnyen tudnak üzenetet írni, amelyeken eddig eléggé nehéz volt 140 karakterbe besűríteni a mondanivalót, a különböző nyelvtani sajátosságok miatt

Admin

Hasonló cikkek >>>>>

TÖBB SZÁZEZER MAGYAR MARKÁT ÜTI 2018. JANUÁRTÓL 7 EZER FORINT MINDEN HÓNAPBAN! EZEN A NYOMTATVÁNYON ...
ERRE NEM SZÁMÍTOTT SENKI >> HA ITT VAN CSALÁDI HÁZAD, AKKOR HAMAROSAN FIZETNI FOGSZ, V...
FIGYELEM!KÉSZÍTSEN JEGYZŐKÖNYVET A VÍZÓRA, GÁZÓRA, VILLANYÓRA ÁLLÁSRÓL
FIGYELEM! ŐK KAPNAK AJÁNDÉK ERZSÉBET UTALVÁNYT NOVEMBER 24 ÉS 30. KÖZÖTT! VAN, AKINEK HÁZHOZ VISZIK,...
FONTOS VÁLTOZÁS AT ÁRAMSZOLGÁLTATÓKNÁL! MILLIÓKAT ÉRINT, MINDENKÉPPEN TÁJÉKOZÓDJON A RÉSZLETEKRŐL!
ORVOSSÁGOT SZEDŐK FIGYELEM! HA BÁRMILYEN ORVOSSÁGOT SZED EZT AZ IGAZOLÁST KÉRJE KI A HÁZIORVOSTÓL! M...
FIGYELEM! HARMADÁBA KERÜL A BÉRLET HA BESZERZEL HOZZÁ EGY ILYEN IGAZOLVÁNY! MUTATJUK HOL JUTHATSZ HO...
LAKOSSÁGI FIGYELMEZTETÉS! EZ AZ AGYVÉRZÉS 4 LEGELSŐ TÜNETE >> BÁRMELYIK ESTÉN AZONNAL MENTŐT K...