FRISS BEJELNTÉS! ÚJABB TÁMOGATÁST KAPNAK A MAGYAR CSALÁDOK! KEDVEZMÉNYKÁRTYÁT KAPNAK A CSALÁDOK, AMIVEL NAGYON SOK PÉNZ MARAD A ZSEBÜKBEN >> ÚJABB DOLOG FOG INGYEN JÁRNI SOK EZER MAGYAR CSALÁDNAK! RÉSZLETEK ITT >>>

Hirdetés:

Magyarország ereje a magyar családokban és gyerekekben rejlik, az erős családok pedig erős Magyarországot hoznak létre, ezért 2018 a családok éve lesz – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szombaton Szarvason, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) három évtizedes fennállása alkalmából rendezett ünnepségen.

A politikus mintegy ötezer meghívott vendég előtt arról beszélt, hogy minden család és gyermek nemzetmegtartó érték, és hogy a magyar kormány az európai szinten is jelentkező demográfiai válságot nem betelepítéssel, hanem a házasságkötések és a születések számának emelésével kívánja megoldani. Hangsúlyozta, nem szabad hagyni, hogy Brüsszelből gazdasági bevándorlókat erőltessenek Magyarországra, a magyar identitás megőrzéséhez Magyarország etnikai összetételét kell megőrizni.

Az a cél, hogy “magyar családokban, magyar gyerekek szülessenek, akik magyar kultúrában nőnek fel” – fogalmazott. Semjén Zsolt kifejtette, a kormány eddig is kiemelten kezelte a családok támogatását, ez jövőre is fontos cél lesz. Emlékeztetett, 2010 és 2016 között a nagycsaládosok jövedelme nőtt a leginkább, a nettó jövedelem több mint kétharmadára, a reáljövedelem több mint másfélszeresére emelkedett. Otthonteremtésre a nagycsaládosok – a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) és a támogatott hitel révén – 141 milliárd forintot kaptak; és a 142 ezer három vagy több gyermeket nevelő családból 120 ezernek nem kell személyi jövedelemadót fizetnie – mondta.

Nagycsaládos kártya: még több kedvezmény

Hirdetés:

A nagycsaládosok gyermekei ingyen kapják a tankönyveket a jövőben a középiskola második, harmadik és negyedik osztályában is – közölte. Semjén Zsolt hozzátette, a nagycsaládosok gyerekei a bölcsődében és az óvodában ingyen, az általános iskolában fél áron ebédelhetnek. Az erre fordított költségvetési keret jövőre nyolc százalékkal nő – húzta alá.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára elmondta, reményei szerint jövőre a NOE-tagok kézhez tudják venni az új nagycsaládos kártyát, amely a jelenleginél több kedvezményt ad és többen fogadják majd el. Emlékeztetett, tavaly a kormány az éves támogatáson felül 300 millió forintos extra támogatást szavazott meg a NOE-nak, ebből kezdték el kidolgozni az új kedvezménykártya-rendszert. Az államtitkár szerint a NOE révén “egyre többen mernek belevágni a nagycsaládos életformába”, amely “a nemzet megmaradásának a záloga”.

Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke köszöntőjében elmondta, a NOE-tagokat a gyerekek és a családok szeretete, valamint az élet és az anyaság tisztelete köti össze, amelyet bemutatni, népszerűsíteni is kívánnak. Emlékeztetett, tavaly nyár óta a kormány stratégiai partnerként tekint az egyesületre. A NOE az elmúlt három évtizedben mintegy 28 városban szervezett találkozót, amelyeken több mint százezer ember vett részt. A mostani őszi találkozó vendéglátója a Békés megyei Szarvas városa lett. Babák Mihály (Fidesz) polgármester köszöntőjében hangsúlyozta, a nagycsaládosok hozzájárulnak a haza, a nemzet és az ország megmaradásához.

Forrás : hirado.hu
WRITER

Hasonló cikkek >>>>>

SZUPER HÍR! FÉLÁRON VISZIK A VONATOK AZ UTASOKAT EZEKEN A NAPOKON! TÉGED IS! 5 ALKALOMMAL ODA-VISSZA...
NAGYON SOK NYUGDÍJAS FOG ÉLNI EZZEL A LEHETŐSÉGGEL! ÚJ LEHETŐSÉG A HAZAI NYUGDÍJASOK SZÁMÁRA!
144 EZER FORINTOS TÁMOGATÁS IGÉNYELHETŐ SZEPTEMBERBEN! NE MARADJ LE RÓLA, MERT NEMSOKÁRA LEJÁR A HAT...
FONTOS! ENNYI PÉNZT KAPNAK A NYUGDÍJASOK NYUGDÍJPRÉMIUM CÍMSZÓ ALATT >> ITT AZ ÖSSZEG! MUTATJU...
KÖZEL 38 EZER FORINTOS KÉSZPÉNZBEN FOLYÓSÍTOTT TÁMOGATÁS IDŐSEKNEK, NYUGDÍJASOKNAK! JÖVEDELEM MELLET...
HÖLGYEK FIGYELEM! 300 EZER FORINTOS NETTÓ FIZETÉSSEL, INGYEN SZÁLLÁSSAL ÉS ÉTKEZÉSSEK KERESNEK HÁZVE...
MOBILTELEFON HASZNÁLAT ÉS VEZETÉS! AZ AUTÓSOK 99%-A NEM TUDJA, PEDIG NEM CSAK A TELEFONÁLÁSÉRT ÉS AZ...
VIGYÁZAT! ELÉVÜLT KÖVETELÉSEKET PÓRBÁLNAK MEG BEHAJTANI! LEGYEN RÉSEN, MERT 8-10 ÉVES PARKOLÁSI BÍRS...