HA GÁZZAL FŰT, AKKOR MEGINT ROSSZ HÍR ÉRKEZETT! A NEMZETI FEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM JELENTETTE BE MA DÉLELŐTT! ERRE KÉSZÜLJÖN HA ÖN IS ÉRINTETT! ITT A KÖZLEMÉNY >>>

Hirdetés:

HA GÁZZAL FŰT, AKKOR MEGINT ROSSZ HÍR ÉRKEZETT! A NEMZETI FEJELSZTÉSI MINISZTÉRIUM JELENTETTE BE MA DÉLELŐTT! ITT A KÖZLEMÉNY >>>A dél-dunántúli régióból már csak hétfő 11 óráig várják a pályázatokat, ezt követően a pályázatbenyújtás lehetőségét határozatlan időre felfüggesztik – adta hírül az NFM.
Az Otthon melege program új alprogramja a földgázüzemű gázkonvektorok energiamegtakarítást eredményező cseréjéhez nyújt vissza nem térítendő támogatást.A tárca az Otthon Melege Program alprogramjainak tervezése során arra törekszik, hogy az ország teljes területén, a lakosság lehető legszélesebb körének legyen lehetősége pályázatot benyújtani.A módosított Pályázati Felhívás, a módosított Pályázati Útmutató és annak mellékletei a mai naptól elérhetőek a pályázati portálon a futeskorszerusites2017.nfsi.hu elérhetőségen.A kormány kiemelt célja, hogy a családok megerősödjenek, és előre léphessenek. Ezt kívánja elősegíteni a családi adórendszerrel, az otthonteremtési programmal, az adócsökkentésekkel és a foglalkoztatási programokkal. Ezt a célt szolgálja az Otthon Melege Program is, amelynek köszönhetően a háztartások energiafelhasználása érzékelhető mértékben csökken.

Hirdetés:

A 2014-ben elindított Otthon Melege Program eddig közel 120 ezer háztartás energetikai korszerűsítését tette lehetővé mintegy 23 milliárd forintnyi támogatással.

(Nemzeti Fejlesztési Minisztérium; Kommunikációs Főosztály)

Hasonló cikkek >>>>>

1,5 MILLIÓ FORINTOS BANKSZÁMLÁRA UTALT TÁMOGATÁS 40 FELETTI HÁZASPÁROKNAK! A LEGTÖBBEN NEM IS ÁLMODN...
HAZAI HATÉKONYSÁG PROGRAM >>> 2,5 MILLIÓ FORINTOS VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS CSALÁDI HÁ...
OLYAN JÓL FOG JÁRNI MOST TÖBB SZÁZEZER MAGYAR NYUGDÍJAS, AMIRE TÉNYLEG SENKI SEM SZÁMÍTOTT! HATALMAS...
HÍR AZ OKTÓBERI CSALDI PÓTLÉKRÓL! SOK CSALÁDHOZ NAPOKON BELÜL MEGÉRKEZIK A CSALÁDI PÓTLÉK, DE SOKAKN...
ONYF KÖZLEMÉNY >> VÁLTOZÁS A CSEDNÉL, GYEDNÉL, TÁPPÉNZNÉL, BALESETI TÁPPÉNZNÉL! ITT A HIVATA...
DOLGOZÓK FIGYELEM! FONTOS INFORMÁCIÓ SZIVÁRGOTT KI, NAGY MEGLEPETÉS LESZ! ENNYIT NŐNEK A BRUTTÓ, NET...
SZENZÁCIÓS VÁLTOZÁSOK A CSOK-NÁL /OTTHONTEREMTÉSI TÁMOGATÁSNÁL! HA ÜGYES VAGY, AKÁR TELJESEN INGYEN...
FIGYELEM! 650 EZER FORINTÉRT AZ ÖNÉ LEHET MOST EZ A MOBILHÁZ! SAJÁT OTTHON 650 EZER FORITNBÓL, KONYH...