HA ÖN IS KONVEKTORRAL FOG FŰTENI IDÉN, AKKOR FONTOS HÍRT KAPOTT! TÁJÉKOZÓDJON, MERT AZ EGYIK LEGNAGYOBB SZOLGÁLTATÓ ÜGYFELEIT ÉRINTI! ITT OLVASHATJA EL!

Hirdetés:

HA ÖN IS KONVEKTORRAL FOG FŰTENI IDÉN, AKKOR FONTOS HÍRT KAPOTT! TÁJÉKOZÓDJON, MERT AZ EGYIK LEGNAGYOBB SZOLGÁLTTAÓ ÜGYFELEIT ÉRINTI! ITT OLVASHATJA EL!Ismét csa**k élnek vissza a Tigáz nevével, ezúttal gázkonvektorok uniós szabvány szerinti vezetékcseréjét ajánlják túlárazottan, elsősorban idősebb lakossági felhasználóknak, és erre előleget vesznek fel tőlük – hívta fel a figyelmet a Tigáz-DSO Kft. kedden.A társaság közleményében hangsúlyozta: nem bíztak meg senkit, hogy ilyen tevékenységet végezzen. Munkatársaik, valamint megbízott külső vállalkozóik nem jogosultak készpénz átvételére, a társaság a be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött csekkel intézi.Felidézték azt is, hogy már nem először próbálkoznak a “trükkös szakemberek” az idén.A Tigáz dolgozói minden esetben arcképes, Tigáz arculati elemeket tartalmazó igazoló okmányokkal rendelkeznek, a megbízott vállalkozók részére pedig megbízólevelet állít ki a társaság. Az ügyfelek felkeresésekor az az első lépés, hogy ezekkel a dokumentumokkal igazolják magukat – emelték ki.

Hirdetés:

A Tigáz-DSO kéri az ügyfeleket, hogy körültekintően járjanak el, ne hagyják magukat megtéveszteni. Javasolják, hogy ha a munkát végző személy nem igazolja magát megfelelően, ne engedjék be. A visszaéléseket tapasztalók forduljanak a területileg illetékes rendőri szervekhez, valamint jelezzék a társaság ügyfélszolgálatán.

Forrás : hirado.hu

WRITER

Hasonló cikkek >>>>>

FIGYELEM! MINDEN MOBILTELEFON ELŐFIZETŐT LEVÉLBEN FIGYELMEZTETNEK A NAPOKBAN!
FIGYELEM! INGYENES KÉPZÉSEK INDULNAK, INGYEN TANULHATSZ, HOGY UTÁNA LUXUSFIZETÉSÉRT DOLGOZZ MAGYAROR...
SOHA NEM LÁTOTT TÁMOGATÁSBAN RÉSZESÜLNEK A MAGYAR CSALÁDOK AZ ISKOLAKEZDÉS MIATT! >> EGY ÁTLAG...
HA CSALÁDI HÁZA VAN, EZT 2 HÉTEN BELÜL INTÉZZE EL! >> FONTOS TENNIVALÓRA HÍVJÁK FEL A CSALÁDI ...
TESCO VÁSÁRLÓK FIGYELEM! TÉGED IS ÉRINTŐ NAGY VÁLTOZÁS LÉP ÉLETBE MÁTÓL MINDEN TESCO SZUPERMARKETBEN...
REMEK HÍR NYUGDÍJASOKNAK! ÚJABB MEGLEPETÉSRE KÉSZÜL A KORMÁNY! ÉS EZ VÉGRE NEM CSAK PÁR TÍZEZER FORI...
FIGYELEM! AZ AUTÓSOK FELE NEM HASZNÁLHATJA MAJD A AUTÓJÁT BIZONYOS TÉLI IDŐSZAKOKBAN! HA EZEKEN A NA...
3-4 MILLIÓ FORINTOT IGÉNYELHET HA RÉGI, ELAVULT A LAKÁSA! MOST INGYEN ADNAK PÉNZT SZINTE BÁRMILYEN ...