ÍGY CSAP LE MA AZ ESŐ AZ ORSZÁGRA >> ITT VAN ÓRÁRÓL ÓRÁRA! ITT A CSAPADÉKTÉRKÉP! VAN AHOL MÁR 11-KOR ESNI FOG! MUTATJUK EGÉSZEN ESTIG, HOGY HOL ÉS MIKOR FOG ESNI MA >>

Hirdetés:

Így csap le ma az országra az eső – mutatjuk óráról órára!A csapadéktérképen jól látszik, hogy hova hány órára érkezik meg az eső!

A Kiderül előrejelzéséből megtudtuk: kedden nyugat felől megnövekszik a felhőzet, délután már keleten sem valószínű napsütés. Egyre több helyen számíthatunk esőre, záporra, a Dél-Dunántúlon akár zivatar is kialakulhat. A déli, majd az északnyugatira forduló szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet északon 13 és 17, míg délen 18 és 22 fok között alakul.

Ilyen időt jósol az Országos Meteorológiai szolgálat :
Északnyugat felől fokozatosan mindenütt beborul az ég, de délutánig az Alföld délkeleti részein még többórás szűrt napsütésre is számíthatunk. Délelőtt még csak az északi határsávban helyenként, majd délutántól északnyugat felől egyre többfelé elered az eső, legkésőbb – késő este, éjjel – a Tiszántúl keleti felén várható csapadék. A délnyugati szél főként a déli megyékben megerősödik, majd délutántól az északnyugatira forduló szelet is kísérhetik erős lökések. A csúcshőmérséklet az északi megyékben 13, 17, másutt 18, 23 fok között várható, délkeleten lesz a legmelegebb. Késő estére 10 és 15 fok közé hűl le a levegő.

 

Így csap le az eső ma hazánkra:

Csapadéktérképek forrása: Kiderül.hu

Hirdetés:

Forrás: Kiderül

Nézzük mg holnap és holnapután mire számíthatunk :

Országos előrejelzés: szerda reggeltől szerda éjfélig

Hajnalban, reggel felszakadozik, csökken a felhőzet, kisüt a nap, délutántól növekszik meg a fátyolfelhőzet. Kora reggel a keleti határ közelében még előfordulhat kisebb eső, majd ott is megszűnik a csapadék. Az északnyugati szél megélénkül, néhol északon megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 20 fok között alakul.

Országos előrejelzés: csütörtök

Reggel, délelőtt csökken a felhőzet, kisüt a nap, helyenként lehet csupán kisebb eső. Késő estétől várható északnyugat felől felhőzet-növekedés. A délnyugati szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között alakul.

Hasonló cikkek >>>>>

MUNKAVÁLLALÓK FIGYELEM! BÁRKI KAPHAT MINDEN ÉVBEN 150 EZER FORINTOT AZ ÁLLAMTÓL A FIZETÉSE MELLÉ! Í...
ÍGY KAPHATSZ TELJESEN INGYEN ALBÉRLETET! NEM KELL TÚL SOK MINDENT TENNI ÉRTE! EZT ÉRDEMES TUDNOD!
FIGYELEM! MINDEN MOBILTELEFON ELŐFIZETŐT LEVÉLBEN FIGYELMEZTETNEK A NAPOKBAN!
FIGYELMEZTETIK A SZÜLŐKET >> HA ILYEN CSEKKET KAP, SEMMIKÉPPEN NE FIZESSE BE HIÁBA KÖVETELIK, ...
VIGYÁZAT! EZEK AZ ORSZÁGRÉSZEKEN MA 1 HAVI ESŐ IS LEESHET! KÉSZÜLJÖN FEL RÁ! MÁSHOL VIHAROS SZÉLRE F...
HATALMAS UGRÁS JÖN A MAGYAR FIZETÉSEKNÉL, MUNKABÉREKNÉL ÉS A CSALÁDI PÓTLÉKNÁL! OLYAN BEJELNTÉST TE...
LAKOSSÁGI KÖZLEMÉNY! A TÉRKÉPEN JELÖLT VÁROSKOBAN, TELEPÜLÉSEKEN A HÉTVÉGÉN MINDENKÉPPEN TARTSA CSU...
VIGYÁZAT! A RENDŐRSÉG FIGYELMEZTET! HA ILYEN CSOMAGOT HOZ A POSTÁS SEMMIKÉPPEN NE VEDD ÁT! EGYRE TÖB...