INGYENES NYELVTANFOLYAMOK INDULNAK MÉG 2 NAPIG, AUGUSZTUS 31-IG LEHET JELENTKEZNI! BÁRKI JELENTKEZHET, NINCS KORHATÁR!!! ORSZÁGOS LEHETŐSÉG! ITT VÁLOGATHAT KÖZÜLÜK >>>>

Hirdetés:

INGYENES NYELVTANFOLYAMOK INDULNAK MÉG 2 NAPIG, AUGUSZTUS 31-IG LEHET JELENTKEZNI! BÁRKI JELENTKEZHET, NINCS KORHATÁR!!! ORSZÁGOS LEHETŐSÉG! ITT VÁLOGATHAT KÖZÜLÜK >>>> NE MARAJD LE RÓLA, MERT MOST INGYEN TANULHATSZ MEG EGY VILÁGNYELVET!

Szinte sehol nem talákoztunk a felhívással, szinte titokban tartják, pedig augusztus 31-ig ingyenes nyelvtanfolyamokra lehet jelentkezni a szakképzési centrumokon keresztül.Ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni, mert több százezer forintba kerül ey valamire való nyelvtanfolyam és ezt most ingyen magkapjuk!

A tanfolyamokat Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I.”, illetve “Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. néven találjuk meg, amik tulajdonképpen világnyelvek oktatását, angolt és németet foglalnak magukban, ami a legjobb nyelvválasztás a mai világban.

A tanfolyamokra szinte BÁRKI JELENTKEZHET, NEM KELL HOZZÁ semmilyen bt-nek vagy kft-nek az ügyvezetőjének lenni! Az eges számú tanfolyamhoz elegendő egy alapfokú végzettség és mellé bármilyen szekképzettség, a második számú tanfolyamhoz pedig csak érettségi szükséges.Egyetemi végzettség is tökéletes természetesen mindekettőhöz és ami a legjobb benne, hogy nincs korhatárhoz kötve!

Hirdetés:

A képzések 1 évig tartanak, nappali és esti képzésre is jelentkezhetünk.A részt vevők az idegen nyelv mellett a 300 órás kurzus 30 százalékában informatikai ismereteket, 10 százalékában pedig közgazdasági, vállalatirányítási ismereteket is tanulhatnak.-írja az index.hu.

Azt, hogy az adott tanfolyamokat melyik iskolában tartják, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal honlapján lévő keresőben lehet megtalálni. Itt válogathat közülük >>> tanfolyamok

Forrás : index.hu

Admin

Hasonló cikkek >>>>>

MÁTÓL ÚJ A HANGOT FOG KIADNI A MOBILOD! NE LEPŐDJ MEG! MUTATJUK MIT JELENT!
TESCO VÁSÁRLÓK FIGYELEM! – NEHÉZ IDŐK JÖNNEK A TESCO VÁSÁRLÓKRA! MINDENKÉPPEN TÁJÉKOZÓDJON MIELŐTT V...
TÉNYLEG RÖVIDEBB LESZ A NYÁRI SZÜNET! JÓVAL HOSSZABB LESZ A DIÁKOKNAK A TANÉV! ITT VANNAK A RÉSZLETE...
FONTOS! HA A BANKTÓL KAPSZ SMS-T AKKOR ERRE NAGYON FIGYELJ >> HA A KÖVETKEZŐ SZÖVEG LESZ BENNE...
ÍGY KAPHAT ÁLLAMI INGYENPÉNZT SZEPTEMBER 1-TŐL NAPELEMRE, SZIGETELÉSRE, ABLAKCSERÉRE, NYÍLÁSZÁRÓ CS...
NEM VÁRT ÜZENETET KAPHAT A TELEFONJÁRA SMS-BEN VAGY E-MAILBEN! HA VAN BANKSZÁMLÁJA, AKKOR ÖN IS MEG...
MEGLEPETÉS VÁR A PATIKÁBAN NOVEMBER 1-TŐL! SOKAN NEM FOGJÁK TUDNI KIVÁLTANI A VÉNYKÖTELES GYÓGYSZER...
MUTATJUK MILYEN IDŐVEL KÖSZÖNT BE OKTÓBER ELSŐ HETE >> KAPUNK HIDEGET MELEGET, SŐT MÉG FAGYNI ...