INGYENES NYELVTANFOLYAMOK INDULNAK MÉG 2 NAPIG, AUGUSZTUS 31-IG LEHET JELENTKEZNI! BÁRKI JELENTKEZHET, NINCS KORHATÁR!!! ORSZÁGOS LEHETŐSÉG! ITT VÁLOGATHAT KÖZÜLÜK >>>>

Hirdetés:

INGYENES NYELVTANFOLYAMOK INDULNAK MÉG 2 NAPIG, AUGUSZTUS 31-IG LEHET JELENTKEZNI! BÁRKI JELENTKEZHET, NINCS KORHATÁR!!! ORSZÁGOS LEHETŐSÉG! ITT VÁLOGATHAT KÖZÜLÜK >>>> NE MARAJD LE RÓLA, MERT MOST INGYEN TANULHATSZ MEG EGY VILÁGNYELVET!

Szinte sehol nem talákoztunk a felhívással, szinte titokban tartják, pedig augusztus 31-ig ingyenes nyelvtanfolyamokra lehet jelentkezni a szakképzési centrumokon keresztül.Ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni, mert több százezer forintba kerül ey valamire való nyelvtanfolyam és ezt most ingyen magkapjuk!

A tanfolyamokat Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I.”, illetve “Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. néven találjuk meg, amik tulajdonképpen világnyelvek oktatását, angolt és németet foglalnak magukban, ami a legjobb nyelvválasztás a mai világban.

A tanfolyamokra szinte BÁRKI JELENTKEZHET, NEM KELL HOZZÁ semmilyen bt-nek vagy kft-nek az ügyvezetőjének lenni! Az eges számú tanfolyamhoz elegendő egy alapfokú végzettség és mellé bármilyen szekképzettség, a második számú tanfolyamhoz pedig csak érettségi szükséges.Egyetemi végzettség is tökéletes természetesen mindekettőhöz és ami a legjobb benne, hogy nincs korhatárhoz kötve!

Hirdetés:

A képzések 1 évig tartanak, nappali és esti képzésre is jelentkezhetünk.A részt vevők az idegen nyelv mellett a 300 órás kurzus 30 százalékában informatikai ismereteket, 10 százalékában pedig közgazdasági, vállalatirányítási ismereteket is tanulhatnak.-írja az index.hu.

Azt, hogy az adott tanfolyamokat melyik iskolában tartják, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal honlapján lévő keresőben lehet megtalálni. Itt válogathat közülük >>> tanfolyamok

Forrás : index.hu

Admin

Hasonló cikkek >>>>>

100 EZER FORINT EGYÖSSZGŰ PÉNZTÁMOGATÁST KAPHATNAK SOKAN AZ ÖNKORMÁNYZATTÓL CSAK SAJNOS NEM IS TUDNA...
VÁLTOZÁS AZ ORVOSI IGAZOLÁSOKNÁL, SZÜLŐI IGAZOLÁSOKNÁL! TÖBB, MINT DUPLÁJÁRA EMELNÉK A SZÜLŐK ÁLTAL ...
INGYENES KÉPZÉSEKET INDÍT A KORMÁNY! UTÁNA LUXUSFIZETÉS VÁRJA A MAGYAR PÁLYAKEZDŐKET! SZEPTEMBERTŐL ...
CSALÁDOK SZÁZEZREI KAPNAK 96 EZER FORINTOT DECEMBERBEN AZ ÜNNEPKRE! MUTATJUK MIKOR UTALJÁK, KÉZBESÍT...
FONTOS! BÜNTETÉS VÁR A LAKÁSTULAJDONOSKRA ÉS MÉG NEM IS TUDNAK RÓLA! AKI A JÓZAN SZÉT HASZNÁLJA, A...
VONATTAL UTAZÓK FIGYELEM! EGY SOKAK ÁLTAL HASZNÁLT KEDVEZMÉNY SZŰNIK MEG A VONATOKON SZEPTEMBER 17-T...
VÍZÓRÁSOKNAK ÉRKEZETT FIGYELMEZTETÉS! EZENTÚL ÍGY ADJA LE A MÉRŐÓRA ÁLLÁS, MERT ÖN IS BORSOS CSEKKET...
LAKOSSÁGI FIGYELMEZTETÉST TETT KÖZZÉ A MAGYAR POSTA! NOVEMBERTŐL FONTOS VÁLTOZÁS LÉP ÉLETBE! TEGYEN ...