JÓ HÍR A FŰTÉSSZEZONRA GÁZZAL, VILLANNYAL FŰTŐKNEK!! TÍZEZREKKEL FOG CSÖKENNI A FŰTÉSSZÁMLÁJA!! NEM KAMU! JÁRJON UTÁNA,MINÉL ELŐBB!

Hirdetés:

TÍZEZREKKEL FOG CSÖKENNI A REZSISZÁMLÁJA!

Tízezrekkel fog csökkenni a rezsiszámlád: 10 eszköz, ami tényleg nem kamu!
Néhány spórolási tipp, ezek segítségével jó sokat lefaraghatsz a számlákból.
Közeleg a tél, egyre hűvösebbek az éjszakák és a nappalok, idén szeptemberben is már korán jött a fűtési szezon, ez pedig nemcsak a szervezetet terheli meg, hanem a pénztárcákat is.

Természetesen megéri spórolni, de most megmutatunk pár olyn egyszerű praktikát, amiket , ha alkalmazol jó sokat spórolhatsz a rezsin és mégsem kell fagyoskodnod vagy nélkülöznöd.
Lássunk pár valóban hatékony megoldást.

Számos jónak tűnő, de mégsem hatékony tanács él a köztudatban, nem igazán segítenek a spóroláson. Például a szakértő véleménye szerint nem 100 százalékosan válnak be azok az ígéretek, hogy a gázmágnes segítségével 20%-kal alacsonyabb lehet a fűtésszámlánk. Abban azonban a szakértők is egyetértenek, hogy pár apró trükkel sokat spórolhatunk, mint egy jól megválasztott elosztó, vagy ablakra és csapra szerelhető apróság sokat segíthet a takarékoskodásban, és nem mindig drágák a legjobb megoldások sem.

1. Leghatékonyabban úgy lehet spórolni az árammal, ha központi elosztót használsz. Ha azokat az elektromos készülékeket bedugod, amelyek nem kell állandóan áram alatt legyenek (pl hűtő) , és amikor elmész otthonról, akkor egyszerűen lekapcsolod, akkor napközben vagy ezalatt nem fogyaszt áramot semmilyen elektronikai eszköz.

2.Biztosan hallottál arról, hogy az otthonodban a hűtő a legnagyobb áramzabáló. Az sem mellékes, hogyan pakolsz bele, vagy milyen gyakran olvasztod le. A hűtőt nem szabad nyitogatni feleslegesen és nem érdemes fél óráig keresni valami fogunkra valót nyitott ajtóval, mert ilyenkor beáramlik a meleg levegő, ez pedig extra hűtést igényel, ennek köszönhetően több áramot fogyaszt a hűtő.

Hirdetés:

3. A fénycső sokkal kevesebb energiát fogyaszt, mint például a villanykörte, ennek ellenére ugyanakkora fényerőt biztosít.

4.Ha hideg a lakás, akkor rakj le szőnyeget a padlóra, az a legpraktikusabb, ha minél vastagabb padlószőnyeget veszel, pláné, ha kapualj vagy pince fölött van a lakásod. A hideget sem engedi át és jól megtartja a szoba melegét is.

5. A hőtükörfólia olyan, mint az alufólia, de sokkal hatékonyabban veri vissza a meleget, ha a fűtőtest mögé ragasztod fel. Köztudott, hogy a hideg falakon keresztül távozik a legtöbb hő, ezért érdemes felragasztani a falra ezt a barkácsüzletben beszerezhető ez a praktikus csodaeszközt.

6. Az ablakon keresztül szökik meg a legtöbb meleg, a hőszigetelő ablakfólia az ablaküvegnek egy plusz réteget ad az ablaküvegnek, de pont ennyire hatékony a szigetelőcsík , feltétlenül érdemes használni, ha régi és huzatos a nyílászáró.

7. Ha huzatos az ablak,akkor könnyen szigetelheted, ha egy szivaccsal egy jópofa párnával tömöd ki a két ablak közti rést. Ez is sokat segít abban, hogy a lakés ne hűljön olyan gyorsan át.

8. Szintén sokat javíthatunk a lakás hőmérsékletén, ha ablakot minél hosszabb és minél vastagabb sötétítő takarja, mert a kiszökni készülő meleg útját, ez is elzárja és nem engedi be a hideget sem.

9. A perlátor segítségével nagyon sokat spórolhatsz a , amelyeket a csapba vagy a csapra lehet szerelni, és a folyó vízet átalakítja, mint a zuhany, így a kevesebb vízhasználattal is pont akkora víznyomással mosogathatsz például.

10. Egy kicsit lehet spórolni a fűtésen a termosztáttal is, a hőszabályozó elvén működő fényerő-szabályozó beszerelése is faraghat egy keveset a villanyszámlából.

De a sok kicsi sokra megy elvén, ha egy kicsit jobban odafigyelünk és pár apró praktikát alkalmazunk, akkor mi is sokat tehetünk azért, hogy csökkentsük a számláinkat.

Admin

Hasonló cikkek >>>>>

5 MEGOLDÁS HA TARTOZÁSA VAN >> EGYIK BIZTOSAN MEGOLDÁS LESZ ÖNNEK IS! TÖBB HELYRŐL KÉRHET SEGÍ...
A SZAHARÁBÓL ÉRKEZŐ PERZSELŐ LEVEGŐ TÓDUL BE MAGYARORSZÁGRA >> ELKÉPESZTŐ KÁNIKULA JÖN - KIADT...
100 EZER FORINTNÁL IS TÖBBET KAPHATNAK A KÖZALKALMAZOTTAK EGYÖSSZEGBEN! 17 ÉVRE VISSZAMENŐLEG JÁR EZ...
HA SZOKTÁL KÉVÁZNI, TEÁZNI A MUNAKHELYEDEN AKKOR MOST EGY NAGYON ROSSZ HÍRÜNK VAN A SZÁMODRA! MAGYA...
NAGYOT VÁLTOZIK AZ ÉLET MÁTÓL! EZEK A VÁLTOZÁSOK LÉPTEK ÉLETBE OKTÓBER 1-TŐL >>> A PÉNZÜGY...
LAKOSSÁGI KÖZLEMÉNY! A TÉRKÉPEN JELÖLT VÁROSKOBAN, TELEPÜLÉSEKEN A HÉTVÉGÉN MINDENKÉPPEN TARTSA CSU...
FIGYELEM! RENGETEG EMBERNEK JÁR TÖBB NYUGDÍJ OKTÓBERTŐL! SOKAKNAK LESZ NAGY MEGLEPETÉS, AMIKOR A KEZ...
VIGYÁZAT! NAGYON KOMOLY VIHAR CSAP LE MA DÉLUTÁN! JOBBAN ETSZED HA BIZTONSÁGOS HELYRE HÚZÓDSZ! HATAL...