KARBANTARTÁS, MÉRŐHELY ELLENŐRZÉS MIATT KOPOGTATHATNAK A GÁZÓRA TULAJDONOSOKNÁL! HIVATALOS KÖZLEMÉNYBEN TÁJÉKOZTATJA A SZOLGÁLTATÓ AZ ÜGYFELEKET!

Hirdetés:

FONTOS MINDEN GÁZZAL FŰTŐNEK! ERRŐL NEM ÁRT HA TUD!

Visszaélnek a Tigáz nevével: csalók járnak házról házra Pest megyében

Újabb ”trükkös szakemberek” jelentek meg a Tigáz-DSO Kft. ellátási területén, akik ezúttal a Pest megyei Farmoson próbálnak szénmonoxid érzékelő készülékekre pénzt beszedni. A trükközők a Társaság megbízottainak adva ki magukat igyekeznek megkárosítani az ügyfeleket – hívja fel a fogyasztók figyelmét a Tigáz.
ITT A TÁRSASÁG HIVATALOS FIGYELEMFELHÍVÁSA >>>

Tovább folytatják a magukat TIGÁZ szakembereknek kiadó személyek a lakosság megtévesztését. A TIGÁZ-ra hivatkozva ezúttal is Heves megyében, most éppen Abasáron igyekeznek rávenni a gyanútlan fogyasztókat, hogy cseréltessék vezetékes földgázzal működő berendezéseik egyes elemeit. Korábban a konvektorok zárószelepe volt a sláger, most az EU szabványos flexibilis cső cseréje. Ami egyébként valóban indokolt lehet az új szabályozás szerint, de nem a csalók által ajánlott módon, formában és hivatkozással. A csalók a beígért munkálatokért azonnal készpénzt, előleget kérnek, és a valós piaci árakhoz képest lényegesen drágábban kínálnak cserealkatrészeket.

A TIGÁZ Zrt. és a TIGÁZ-DSO Kft. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy a Társaság munkatársai, valamint megbízottkülsővállalkozói semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére. A Társaság a be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött csekken bonyolítja le.

 

A Társaság arra kéri ügyfeleit, hogy csak olyan személyeknek nyissanak ajtót, és engedjék eljárni, akiknek személyazonosságáról, valamint szándékairól meggyőződtek. A TIGÁZ megbízásából dolgozó munkavállalók minden esetben arcképes, TIGÁZ arculati elemeket tartalmazó igazoló okmányokkal (igazolvány, megbízólevél) rendelkeznek. A fogyasztók felkeresésekor az az első lépés, hogy e dokumentumokkal igazolják magukat.

Hirdetés:

 

A TIGÁZ nem végez karbantartási munkát a fogyasztói berendezéseken. A TIGÁZ azt tanácsolja, hogy az elvégzendő feladatokat illetően minden esetben kérjenek előzetes, írásos ajánlatot több vállalkozótól is, hogy az árakat összehasonlítva eldönthessék mely vállalkozótól kívánják a munkavégzést megrendelni!

A kiválasztott gázszerelőnek rendelkeznie kell egy fényképes igazolvánnyal, amely a szerelő nevén, igazolványszámán és érvényességi idején túl szakmai képesítését és az általa végezhető tevékenységeket is tartalmazza. A gázkészülékek javítását és ellenőrzését csak olyan szerelő végezheti el, akinek az igazolványában nemcsak a gázvezetékek, hanem kifejezetten a gázkészülékek szerelése is szerepel. A regisztrált gázszerelők, illetve a felülvizsgálatra jogosult gázszerelők listája megtalálható a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal honlapján: www.mkeh.gov.hu, illetve a www.gazigazolvany.hu weboldalon is.

A TIGÁZ munkatársai és megbízottai jellemzően a következő ügyekben kereshetik fel ügyfeleiket személyesen, otthonukban:

  • Műszaki átvétel
  • Mérő és házi nyomásszabályozó felszerelés
  • Hitelesítési mérő- és házi nyomásszabályozó csere
  • Fogyasztási hely kikapcsolás, visszakapcsolás
  • Mérőhely ellenőrzés
  • Mérőhely leolvasás
  • Hibaelhárítás

 

A Társaság kéri fogyasztóit, hogy kellő körültekintéssel járjanak el, és ne hagyják magukat megtéveszteni. Abban az esetben, ha a munkát végző személy nem igazolja magát a fentieknek megfelelően, javasoljuk, hogy ne engedjék be a fogyasztási helyre.

Image result for gázóra

Hasonló cikkek >>>>>

ELLENŐRIZZE A VILLANYKÖRTÉKET A LAKÁSBAN MÉG A HÉTVÉGÉN! HA ILYEN LÁMPÁK ÉGNEK A LAKÁSÁBAN CSERÉLJE...
SÚLYOS TÍZEZREKET KAPHAT CSUPÁN MÉLTÁNYOSSÁGBÓL A NEAK-TŐL! MEGDÖBBENTŐEN SOK MINDNERE ADNAK NAGYOB...
EZEKBEN A VÁROSOKBAN ADNAK INGYEN TELKET! – MUTATJUK HOL TOLONGANAK MOST AZ INGYEN TERÜLETÉRT!
ALBÉRLETBEN ÉLŐK, OLCSÓ LAKHATÁST KERESŐK FIGYELEM! 5 OLCSÓ LAKÁSRA KERESIK A BÉRLŐKET! JÓVAL OLCSÓB...
OMSZ FIGYELMEZTETÉS A LAKOSSÁGNAK! FÜSTFELHŐ LEPI EL MAGYARORSZÁGOT! MUTATJUK HONNAN JÖN >>>...
FIGYELEM! TÖBB TÍZEZER CSALÁD, HÁZTARTÁS MARADHAT FŰTÉS NÉLKÜL HA BEKÖSZÖNT A HIDEG! SOKAKNAK KELL M...
CSALÁDI HÁZASOK FIGYELEM ÚJ SZABÁLY LÉPETT ÉLETBE! VEGYE KOMOLYAN, KÜLÖNBEN MEGBÜNTETIK! - MUTATJUK ...
SOK HELYEN MEGSZŰNIK A KÖZMUNKA ! – VÉGE A KÖZMUNKÁNAK! NAGYON KOMOLY SZIGORÍTÁSOK JÖNNEK! KÖZFOGLAL...