KÖDRE ÉS DERMSZTŐ HIDEGRE FIGYELMEZTETNEK!BORZASZTÓAN HIDEG LESZ ÉJJEL ÉS HAJNALBAN! HA HAJLÁKTALANT LÁT, VAGY IDŐS, EGYEDÜL ÉLŐ SZOMSZÉDJA VAN MINDENKÉPPEN FIGYELMEZTESSE!

Hirdetés:

KÖDRE ÉS DERMSZTŐ HIDEGRE FIGYELMEZTETNEK!BRZASZTÓAN HIDEG LESZ ÉJJEL ÉS HAJNALBAN! HA HAJLÁKTALANT LÁT, VAGY IDŐS, EGYEDÜL ÉLŐ SZOMSZÉDJA VAN MINDENKÉPPEN FIGYELMEZTESSE!

Országos előrejelzés: kedd estétől szerda reggelig

A déli tájakon erősen felhős idő várható, míg másutt kevés lesz a felhő. A középső országrészben hajnalra ködfoltok képződhetnek. Csapadék nem valószínű. Az északias szelet egyre kevesebb helyen kísérik élénk lökések. A késő esti -1, +6 fokról hajnalra általában -3 és +3 fok közé csökken a hőmérséklet, de a Budapest tágabb környezetében lévő fagyzugos helyeken és az Északi-középhegység völgyeiben -4, -7 fok is lehet.

Országos előrejelzés: szerda reggeltől szerda éjfélig

Hirdetés:

Az északi megyékben gyengén felhős, napos, délen közepesen vagy erősen felhős idő várható, de napközben fokozatosan csúszik észak felé a felhőzet. Késő délutánra nagyjából a Keszthely-Szolnok vonalig juthat az összefüggő felhőzet. Napközben nem lesz csapadék, estétől azonban a Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön már helyenként lehet gyenge eső. Az északkeleti szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +3 fok között várható, de a Budapest tágabb környezetében lévő fagyzugos helyeken és az Északi-középhegység völgyeiben -4, -7 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 10 fok között alakul.

Országos előrejelzés: csütörtök

Az ország északkeleti harmadában változóan, másutt erősen felhős vagy borult lesz az ég. Dél-Magyarországon helyenként eső előfordulhat. TÖbbnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 7 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken 0 foknál hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.

Forrás : met.hu

WRITER

Hasonló cikkek >>>>>

A VESZÉLYES A KÉK KÁRTYA, AMI MIATT, AKÁR SZÁZEZREKET IS BUKHATSZ! - SZINTE SENKI NEM TUDJA EZEKET A...
FIGYELEM! TÚRJ BELE A PÉNZÁRCÁDBA, MERT HA TALÁLSZ BENNE ILYEN 100 FORINTOST, AKKOR MOST 80 EZER FO...
Minden magyar bankkártyát érintő fontos változás jön! Fontos változás jön a bankkártyáknál!
INGYEN ELVIHETŐ MŰKÖDŐ PANASONIC TV, HIFI TORONY, KONYHABÚTOR, SZOBABÚTOR, MOSÓGÉP, HŰTŐ, KANAPÉ!
CSALÁDOK FIGYELEM!!! 6000 FORINTOS AJÁNDÉK ERZSÉBET UTALVÁNYT KAP TÖBB SZÁZEZER CSALÁD AZ ISKOLAKEZD...
SZÜLŐK, CSALÁDOK FIGYELJETEK! NAPI KÖZEL 9 FORINT JÁR EBBEN AZ ESETBEN A GYERMEK UTÁN! 1 GYERMEK UTÁ...
FIGYELEM! EZÉRT PÉNZT FOGNAK KÉRNI ÖNTŐL, DE SEMMIKÉPPEN NE FIZESSEN - INGYEN IS VAN MEGOLDÁS, DE I...
AJJAJ! 5 MEGYÉRE ADTAK KI FIGYELMEZTETÉST HOLNAPRA >> EBBEN AZ 5 MEGYÉBEN SZÓ SZERINT ELMOSSA ...