KOMOLY FORDULAT JÖN A LAKOSSÁGI FŰTÉSBEN! – MA JELENTETTÉK BE A VÁLTOZÁST! MILLIÓKAT ÉRINTHET, NEM ÁRT HA MÁR MOST TUD RÓLA! ITT TÁJÉKOZÓDHAT >>>

Hirdetés:

Nagy fordulat jön a fűtésben!

Támad a távhő, ugyanis. öt éven belül egységes budapesti hálózatot akar kiépíteni a Főtáv Zrt, ezzel pedig nagymértékben javíthatja a piaci versenyképességét a gázfűtéssel szemben és erősíteni tudj a rendszereinek az ellátási biztonságát is.

A Világgazdaság értesülései szerint, néhány nagy beruházás eredményeként, a Főtáv Zrt jelenleg szigetekből álló távhőhálózata már 2020-2022-re összefüggő rendszerré válik Azt remélik, hogy a változásnak köszönhetően újabb 10.000 lakás fogy csatlakozni a rendszerhez.

Hirdetés:

Úgy számol a vállalat, hogy a vásárolt energiahordozó mennyiségének növelésével valamint a saját hőtermelés bővítésével majd jelentősen tudja csökkenteni a költségeket. Számításaik szerint évente 65 ezer lakás igényének megfelelő gázfelhasználást takaríthatnak meg, aminek köszönhetően még elkerülhetnék az ezzel járó jelentős szén-dioxid-kibocsátást is.

Elsősorban vezetékprojekteket foglal magában a fejlesztés, a hozzájuk tartozó szivattyúállamosok telepítésével, és a főváros két oldalát az Árpád és az Erzsébet hídon egy-egy távhővezeték kötné össze.

Admin

Hasonló cikkek >>>>>