MA DÖNTÖTTEK RÓLA – MÁR TELJESEN HIVATALOS! EZEK A NYUGDÍJASOK 2018. JANUÁR 1-TŐL A MEGLÉVŐ NYUGDÍJUK MELLÉ 121 EZER FORINTOT KAPNAK MINDEN HÓNAPBAN ÉLETÜK VÉGÉIG! MUTATJUK HOL KELL IGÉNYELNI >>>

Hirdetés:

HIHETETLEN DE IGAZ! EZEK A MAGYAR NYUGDÍJASOK 2018. JANUÁRTÓL PLUSZ 121 EZER FORINTOT KAPNAK HAVONTA A JELENLEGI NYUGDÍJUK MELLEÉ ÉLETÜK VÉGÉIG!!! VADONAÚJ TÖRVÉNY!!! ITT A LISTA >> ŐK FOGNAK 121 EZERREL TÖBBET KAPNI JANUÁRTÓL >>>ALIG HISSZÜK EL, DE TÉNYLEG IGAZ! EZEK A MAGYAR NYUGDÍJASOK 2018. JANUÁRTÓL PLUSZ 121 EZER FORINTOT KAPNAK HAVONTA A JELENLEGI NYUGDÍJUK MELLEÉ ÉLETÜK VÉGÉIG!!! VADONAÚJ TÖRVÉNY!!! ITT A LISTA >> ŐK FOGNAK 121 EZERREL TÖBBET KAPNI JANUÁRTÓL >>>

Az Országgyűlés döntött az úgynevezett művészjáradékról.

A parlament elfogadta Balog Zoltán miniszter javaslatát, amely bevezeti a művészjáradékot a 65 éven felüli, kiemelkedő életpályát befutó művészeknek. Az élethosszig járó, adómentes havi díjazás a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) tagjainak jár. Ezt is tartalmazza az egyes kulturális és sporttörvények módosítása, amelyet 137 igen, 27 nem és 7 tartózkodás mellett fogadtak el.Az MMA titkárságán kell igényelni, nem lesz automatikus!

Nem részesülhet a járadékban az, aki az annak alapjául szolgáló díjról lemondott. A folyósított összeg a nyugdíjminimum 425 százaléka, ami jelenleg 121 ezer forint. -írja a 24.hu.

Nézze meg a hazai sztárok nyugdíj-toplistáját!

Mostanában sokat hallunk a hazai sztárok alacsony nyugdíjairól, hogy ez milyen kevés! vajon miért csak velük foglalkoznak, hiszen az országban szinte mindenkinek kevés a nyugdíja, és sokan jóval többet dolgoztak a művészeknél!…

Hirdetés:

A kormány most felfigyelt a művészek helyzetére, ezért plusz juttatásokhoz segíti őket, és egy törvényjavaslat alapján bevezetnék a művészjáradékot a 65 éven felüli, kiemelkedő életpályát befutó művészek számára.
A művészjáradékkal a minimumnyugdíj (jelenleg 28,5 ezer forint) 4,25-szörösét kapnák meg az érintettek, így havonta 121 ezer forintot a nyugdíjon felül pluszban. A juttatás nem jár automatikusan, mert a Magyar Művészeti Akadémiánál kell igényelni, de ha megkapja valaki, akkor az élete végéig jár majd neki.

A Kossuth-díjtól kezdve 19 egyéb díjat sorol fel a javaslat mindenféle művészeti ágból, akiknek a birtokosai részesülhetnek a plusz juttatásból, valamint a kiváló és az érdemes művészek is. Számítások szerint több ezer író, zenész, színész, előadóművész, rendező és építész lehet majd jogosult a művészjáradékra, de korántsem kaphat ilyet minden sztár.
Mert hiába van több évtizedes pályafutás a népszerű táncdalénekes, Koós János mögött, és hiába szerzett rengeteg elismerést, csak éppen olyan kitüntetése nincs, ami a művészjáradékra jogosítaná őt.

Teljesen ismeretlen művész vagyok, aki olyan népszerűtlen dalokat énekelt, mint a Kislány a zongoránál – kesergett Koós János, amikor megtudta, hogy hiába vezetnék be a művészjáradékot, neki valószínűleg nem fog az sem járni.
Hogy milyen művész vagyok, azt nem a politikusok mondják meg, hanem a nézők. Ha énekelek, akkor telt ház van és felállva tapsolnak az emberek – tette hozzá Koós, akinek a rendes nyugdíja mindössze 67 ezer forint. forrás: blikk.hu

❤ HA TETSZETT A CIKKÜNK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!

Forrás : nyugdíjasok.hu

WRITER

Hasonló cikkek >>>>>

100 EZER FORINTOS ÉVI TÁMOGATÁS KÖZÉPKORÚAKNAK >> SOKAKNAK JÁR, DE A LEGTÖBBEN EGÉSZ EGYSZERŰ...
1,5 MILLIÓ FORINTOS BANKSZÁMLÁRA UTALT TÁMOGATÁS 40 FELETTI HÁZASPÁROKNAK! A LEGTÖBBEN NEM IS ÁLMODN...
OLYAN JÓL FOG JÁRNI MOST TÖBB SZÁZEZER MAGYAR NYUGDÍJAS, AMIRE TÉNYLEG SENKI SEM SZÁMÍTOTT! HATALMAS...
HÍR AZ OKTÓBERI CSALDI PÓTLÉKRÓL! SOK CSALÁDHOZ NAPOKON BELÜL MEGÉRKEZIK A CSALÁDI PÓTLÉK, DE SOKAKN...
INGYEN TÜZIFÁT, SZENET KAPNAK IDÉN A RÁSZORULÓ CSALÁDOK, IDŐSEK, EGYEDÜLÁLLÓK! AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN E...
HA GÁZZAL FŰT, AKKOR MEGINT ROSSZ HÍR ÉRKEZETT! A NEMZETI FEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM JELENTETTE BE MA ...
SZENZÁCIÓS VÁLTOZÁSOK A CSOK-NÁL /OTTHONTEREMTÉSI TÁMOGATÁSNÁL! HA ÜGYES VAGY, AKÁR TELJESEN INGYEN...
FIGYELEM! HIVATALOS KÖZLEMÉNYT TETTEK KÖZZÉ A VÍZDÍJRŐL, ÁRAMSZÁMLÁRÓL, GÁZSZÁMLÁRÓL! ÖNT IS ÉRINTI!...