MEGJÖTT AZ ELŐREJELZÉS! ILYEN IDŐ LESZ A HOSSZÚ HÉTVÉGÉN > NE TERVEZZ PROGRAMOT MIELŐTT EL NEM OLVASOD, MERT CSALÓDÁS ÉRHET! >>>

Hirdetés:

A hosszú hétvégén már esősebb, hűvösebb idő várható!

Napsütéses, meleg kezdet után az ünnepi hosszú hétvége második felében már borúsabb, esősebb és hűvösebb idő várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Péntekre virradóra is sokfelé lesz köd, amely a déli órákra a legtöbb helyen feloszlik, de északnyugaton, nyugaton helyenként tartósabban megmaradhat, hajnalban néhol szitálás is lehet. Napközben az ország nagy részén derült, napos, száraz idő várható. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 3 és 9 fok között alakul, de a hegyekben kissé enyhébb, a tartósabban derült tájakon hidegebb is lehet, ott talaj menti fagy is valószínű. A nappali maximumok általában 18 és 24 fok között alakulnak (a tartósabban ködös tájakon lehet néhány fokkal hűvösebb is).

Hirdetés:

Szombaton a köd fokozatos feloszlása után felhős időre lehet számítani. Északkeleten helyenként eső is várható, elsősorban délnyugaton lehet napsütés. A leghidegebb órákban 3-9 fok lehet, de a magasabb helyeken kissé enyhébb lehet a hajnal. Napközben 15-21 fokig melegszik fel a levegő.

Vasárnap is borús lesz az ég, délutántól egyre többfelé várható eső, zápor, késő este már a Tiszántúlon is eshet. Emellett megerősödik, estétől a Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik a szél. A minimumhőmérséklet 4 és 10, a maximumhőmérséklet 14 és 20 fok között valószínű.

Október 23-án, hétfőn sokfelé várható eső, zápor és nagy területen lesz erős, a Dunántúlon akár viharos a szél. A leghidegebb órákban 3-10 fok lehet, a legmagasabb hőmérséklet 8 és 14 fok között valószínű – olvasható az előrejelzésben.

Forrás : hirado.hu

WRITER

Hasonló cikkek >>>>>

MUNKANÉLKÜLIEK FIGYELEM! EZT MINDNE MUNKANÉLKÜLINEK FIZETI AZ ÁLLAM, HA KÉRIK! HA MUNKANÉLKÜLI VAGY,...
CSALÁDOK FIGYELEM! EZEK A PÉNZEK MINDEN GYERMEK UTÁN JÁRNAK, DE MINDNEKÉPPEN IGÉNYELNI EKLL ŐKET, EG...
SZÜLŐK FIGYELEM! BAJ VAN A DIÁKIGAZOLVÁNYOKKAL! MINDEN SZÜLŐNEK TUDNIA KELL RÓLA, MERT LEHET, HOGY T...
ENNEK NEM FOGSZ ÖRÜLNI! RIASZTÁTS ADOTT KI A METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT >> ILYEN IDŐVEL INDUL A H...
A MAI IDŐJÁRÁS MÉG A METEOROLÓGUSOKAT IS MEGDÖBBENTETTE, A HOLNAPIRÓL NE IS BESZÉLJÜK! MUTATJUK MI V...
REMEK HÍR NYUGDÍJASOKNAK! ÚJABB MEGLEPETÉSRE KÉSZÜL A KORMÁNY! ÉS EZ VÉGRE NEM CSAK PÁR TÍZEZER FORI...
FONTOS! AZ ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT KÉRI, HOGY EZT OLVASD EL ÉS OSZD MEG! AZ EMEBEREK 90%-A NEM TUDJA...
SZENZÁCIÓS HÍR! ŐK KAPNAK NOVEMBER 1-TŐL HAVI 33 EZER FORINT PLUSZ BÉRPÓTLÉKOT A FIZETÉSÜK MELLÉ! MA...