MILLIÓK ÖRÜLHETNEK! MÉGIS JÖN AZ INDIÁN NYÁR! ŐRÜLETES MELEGGEL KÖSZÖNT BE A VÉNASSZONYOK NYARA! NÉZD MEG PONTOSAN MIKOR ÉRKEZIK >>

Hirdetés:

A legfrissebb előrejelzések szerint inkább indián nyárra lehet számítani, ugyanis a nappali csúcshőmérsékletek többnyire továbbra is 30 fok felett várhatóak. Emellett a változóan felhős időre készülhetünk, keleten, északkeleten alig zavarják majd felhők a szikrázó napsütést. Ugyanakkor nyugat felől délután növekedni, vastagodni kezd a felhőzet, a Dunántúlon elszórtan futó zápor is előfordulhat. Az esti órákban ráadásul egy hidegfront is eléri hazánk térségét, szórványosan záporokat, helyenként zivatarokat okozva.

Csütörtökön délelőtt délen többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, elszórtan esőre, záporra is készülni kell. Északon ugyanakkor a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, és számottevő csapadék nem alakul ki. Délután északon az időnként megnövekvő felhőzet mellett továbbra is előfordulnak napos időszakok, máshol azonban sok lesz a felhő. Elsősorban délen alakul ki elszórt eső, zápor. Sokfelé élénk lesz az északnyugati szél, átmenetileg egy-egy erős lökés is előfordulhat. A csúcshőmérséklet 17, 22 fok között várható, a vastagabb felhővel borított tájakon lesz a hűvösebb.-írja az idojaras.hu.

Hirdetés:

Pénteken délen sok lesz a felhő, kisebb eső is előfordulhat, északon azonban a változékony időben több-kevesebb napsütésre is készülhetünk. Délután észak felől csökken a felhőzet. Mérsékelt lesz a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 25 fok között alakul.

Szombaton kezdetben országszerte sok lesz a napsütés, majd dél felől felhősödés kezdődik. Csapadék nem várható. Megélénkül a déli szél. 24, 29 fokra számíthatunk.

Vasárnap változóan, nyugaton időnként erősen felhős időre van kilátás, emellett hosszabb-rövidebb napos időszakokra is készülhetünk. Nyugaton elszórtan zápor is kialakulhat, máshol számottevő csapadék nem várható. Változó irányú szél lesz. 24, 29 fokra melegszik a levegő.

Hétfőn tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, délutántól nyugat felől egyre többfelé elered az eső, zápor. A déli szél élénk lesz. Kora délután 18, 25 fok várható.

Kedden gyakran lesz erősen felhős az ég és többfelé számíthatunk esőre, záporra. Megerősödik az északnyugati szél. 18, 23 fokra melegszik a levegő.

Forrás : idojaras.hu

WRITER

Hasonló cikkek >>>>>

ERRE NEM SZÁMÍTOTT SENKI >> HA ITT VAN CSALÁDI HÁZAD, AKKOR HAMAROSAN FIZETNI FOGSZ, V...
EZENTÚL BÁRMIKOR ELKÉRHETI A POSTA AZ ADATAIDAT CSEKKBEFIZETÉSKOR!
AKI MA DOLGOZIK NEM LESZ BOLDOG! Durva lesz ma dolgozni! Lesz ahol 38 fok lesz, lesz ahol a nyakunkb...
SZÜLŐK FIGYELEM! ITT VANNAK AZ ISKOLAÉV LEGFONTOSABB DÁTUMAI! - ROSSZ HÍREK MINDEN SZÜLŐNEK ÉS DIÁKN...
FONTOS! MINDEN DOLGOZÓ ÉRINETTT! FIGYELEMFELHÍVÁS >> EZT JÓ HA TUDJA A MEGMARADT SZABADNAPOKR...
FIGYELJE A BANKSZÁMLÁJÁT! OKTÓBER 16-IG NAGYON SOKAKNAK ÁLL PÉNZ A HÁZHOZ! SOKAN KAPNAK PÉNZT A BA...
ELKÉPESZTŐ ADÓCSÖKKENTÉST JELENTETT BE VARGA MIHÁLY! MINDEN MAGYAR DOLGOZÓ NETTÓ FIZETÉSE NŐNI FOG 2...
LAKOSSÁGI FIGYELMEZTETÉST! NE FELEDJE! LEGKÉSŐBB OKTÓBER 20-IG IGÉNYELNIE KELL AZ ELEKTRONIKUS SZEMÉ...