NAGYON FONTOS KEDVEZMÉNYT KAPTAK A NYUGDÍJASOK – JOBB HA ERRŐL, MINÉL ELŐBB TUDOMÁST SZEREZ! ITT VANNAK A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK >>>

Hirdetés:

NAGYON FONTOS KEDVEZMÉNYT KAPTAK A NYUGDÍJASOK – JOBB HA ERRŐL, MINÉL ELŐBB TUDOMÁST SZEREZ! ITT VANNAK A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK >>>

A nyugdíjasok esetében is gyakran felmerül az a kérdés, hogy bizonyos ügyintézések esetében van-e illetékmentesség, a teljes eljárás illetékmentes-e illetve lehetőség van-e arra, hogy az utiköltéget megtérítsék! Számos nyugdíjügy intézésekor felmerül ez a kérdés, hiszen sok nyugdíjas él kis pénzből, nekik ez fontos lehet!Az ado.hu adószakértője nyilatkozott akédésben és teszi tisztába a legfontosabb tudnivalókat!

A törvény szerint a nyugellátás iránti igény érvényesítésével kapcsolatos eljárások a törvényben meghatározott esetek kivételével illeték- és költségmentesek – írja Molnárné Balogh Márta az ado.hu weboldalon.

Hirdetés:

AMI Illetékköteles >>>> a követelésekkel kapcsolatos eljárások, mint péládula jogalap nélkül felvett ellátás visszafizetése, baleseti ellátás vagy társadalombiztosítási ellátás megtérítése tárgyában hozott fizetésre kötelező határozatban foglaltak enyhítését kéri.Amennyiben mulasztás bírságot kapunk és ennek könnyítésére nyújtunk be kérvényt, az is illetékköteles.

A fizetési kedvezményekkel kapcsolatos illetékfizetés 2017. július 1-től alkalmazandó részletes útmutatója (az illeték fizetés módja, helye) az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság honlapján érhető el.

AZ illeték ezekneél az ügyintézéseknél, ún. ltalános tételű eljárási illeték, ennek összege jelenleg 3 ezer forint.

Utiköltség megtéresítés >> nézzük mikor jár >>>

Törvényben van meghatározva, hogy a betegnek és kísérőjének mikor téríthető meg az utiköltség.Nyugdíjügyintézés esetében NINCS lehetőség utiköltség megtérítésére!!!

Admin

Hasonló cikkek >>>>>

NAGY VÁLTOZÁS JÖN MINDENKINÉL, AKINEK KÉMÉNYE VAN! ÖNNEK IS PÉNZÉBE FOG KERÜLNI!
Havi 3000-7000 forintos nyugdíjkiegészítés! Változott a törvény! Sokkal többeknek jár mostantól! IGÉ...
300 FORINT FELETTI EGYÖSSZEGŰ TÁMOGATÁS! AZ EMBEREK 99%-A NEM TUD RÓLA, HOGY MEGKAPHATJA! MINDENKÉPP...
BANKI ÜGYFELEK FIGYELEM! HA ILYEN KÁRTYÁJA VAN, AKKOR SÜRGŐSEN TÁJÉKOZDJON, MERT SZEPTEMBER 12-TŐL M...
CSALÁDI HÁZASOK FIGYELEM! ELKÉPESZTŐ VÁLTOZÁS JÖN A CSALÁDI HÁZAKNÁL - OLYAN, AMIRE BIZTOSAN NEM SZÁ...
15 EZER FORINTOS ÓRABÉRÉRT DOLGOZHATSZ A MAGYAR ERDŐKBEN! SZÉNNÉ KERESHETED MAGAD! SEM DIPLOMA, SEM ...
NAGYON KOMOLY BEJELNTÉSRE SZÁMÍTHATNAK A NYUGDÍJASOK >> EZ NAGYON NAGYOT FOG DURRANNI! SZÉLES ...
EZT BIZTOSAN NEM TUDTAD! ÉVENTE 72 EZER FORINT ÁLLAMI TÁMOGATÁS JÁR GYERMEKEDNEK AKÁR EGÉSZEN 18 ÉVE...