NAGYON KOMOLY BEJELNTÉSRE SZÁMÍTHATNAK A NYUGDÍJASOK >> EZ NAGYON NAGYOT FOG DURRANNI! SZÉLES MOSOLYT CSAL MINDNE MAGYAR NYUGDÍJAS ARCÁRA HA MEGHALLJA! >>>

Hirdetés:

Két nap múlva összeül az Idősek Tanácsa, ezt követően pedig Balog Zoltán miniszter szerint komoly bejelentésekre számíthatnak a nyugdíjasok. Valószínűleg most válhat hivatalossá, hogy az idén is érkeznek majd az Erzsébet-utalványok, de más kedvező fejlemény sem zárható ki. Ma az idősek világnapja alkalmából az már kiderült, hogy a nyugdíjprémiumot az igazán rászorultaknak is adják.-írja az enpenzem.hu.

Nos a nyugdíjasok az elmúlt napokban sok jó hírt kaptak, talán egy újabb nagy lélegzetvételű bejelntés jön 2 nap múlva ismét!

A jó hírek, amelyek már biztosak!

Hirdetés:

Nyugdíjkorrekciót kapnak a nyugdíjasok egy összegben novemberben, mert a vártnál nagyobb lesz az infláció, így ki kell pótolni a nyugdíjemelést, ami a visszatekintés alapján nem érte el az infláció mértékét januárban!

Nyugdíjprémiomot kapnak a nyugdíjasok, mert a gazdaság olyan ütembern növekedett, hogy az ország megengedheti magának.A törvény szerint azonban a nyugdíjprémium nem járna mindenkinek. Ebből éppen a legrászorultabbakat hagyták ki a jogalkotók. Azonban a kormány hozott egy olyan döntést, melynek értelmében a legrászorultabbak is megkapják a plusz pénzt!Amegváltozott munkaképességűek vagy a fogyatékossági ellátásban részesülők, a politikai rehabilitáltak és az özvegyi nyugdíjasok is kapnak majd

Erzsébet utalávnyt kapnak a nyugdíjasok karácsonyra kormánytól, úgy ahogyan a tavalyi ében is megkapták az utakványokat.

Admin NY

WRITER

Hasonló cikkek >>>>>

SZÜLŐK FIGYELEM! ITT VANNAK A HIVATALOS DÁTUMOK >> EKKOR LESZ AZ ŐSZI ÉS A TÉLI SZÜNET! ÉRDEM...
HA PANELBEN LAKIK, AKKOR EZ A HÍR ÉRDEKELNI FOGJA! LEBONTHATJÁK A PANELEK FELSŐ SZINTJEIT! ITT TÁJÉK...
1 ÓRÁN BELÜL AGYVÉRZÉST, SZÍVINFARKTRUST OKOZHAT EZ A TELJESEN ÁRTALMATLANNAK HITT SZER! MINDENKIT R...
JÓ HÍRT JELENETTTEK BE! TÖBB PÉNT KAP, AKI CSALÁDTAGOT, ROKONT, HOZZTÁARTOZÓT ÁPOL OTTHON! TÖBB PÉNZ...
AUTÓSOK FIGYELEM! DURVA ÁREMELÉS JÖN! RÉGEN DRÁGULT MÁR EKKORÁT AZ ÜZEMANYAG, MINT, AMENNYIT MOST FO...
MOST LETT ELÉG! ELKÉPESZTŐ SEBESSÉGKORLÁTOZÁSRA KÉSZÜLNEK MAGYARORSZÁGON! TT VANNAK AZ ÚJ SEBESSÉGHA...
INGYEN ELVIHETŐ SZUPER ÁLLAPOTBAN LÉVŐ BÚTOROK! HÓFEHÉR SZOBABÚTOR, KONYHABÚTOR, KIKÁS SZEKRÉNY, KAN...
TÁJÉKOZTATÓ A KARÁCSONYI 10 EZRES ERZSÉBET UTALVÁNYRÓL! 8 DOLOG, AMIT MINDENKÉPPEN TUDNI KELL A NYUG...