NAGYON ZORD IDŐ JÖN A HÉTÉVÉGÉN! EL SEM HISZED, HOGY MILYEN MÉLYRE ZUHAN A HŐMÉRSÉKLET! ÉS MÉG AZ ESŐ IS ZUHOGNI FOG SOK HELYEN! ILYEN IDŐ LESZ A HÉTVÉGÉN>>>

Hirdetés:

NAGYON ZORD IDŐ JÖN A HÉTÉVÉGÉN! EL SEM HISZED, HOGY MILYEN MÉLYRE ZUHAN A HŐMÉRSÉKLET! ÉS MÉG AZ ESŐ IS ZUHOGNI FOG SOK HELYEN! ILYEN IDŐ LESZ A HÉTVÉGÉN>>>Igazi őszi hétvégénk lesz.A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul.Éjfélig változóan felhős lesz az ég, és csak helyenként alakulhat ki zápor. Az éjszaka második felében északkelet felől beborul az ég, és egyre többfelé várható eső, zápor, majd szombat napközben nyugat, délnyugat felé terjed tovább a felhőzet és a csapadék. Legnagyobb eséllyel az Észak-Alföldön, legkisebb valószínűséggel a Dél-Dunántúlon eshet az eső. Az északnyugati, nyugati szél többfelé megerősödik.A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 12 és 17 fok között valószínű.

Országos előrejelzés: szombat reggeltől szombat éjfélig

Hirdetés:

Várható időjárás az ország területén szombat estig: Délelőtt az északkeleti tájak kivételével még lehetnek kevésbé felhős időszakok, később egyre többfelé beborul az ég. A nap folyamán északkelet felől nyugat, délnyugat felé egyre több helyen lehet eső, zápor. Legnagyobb eséllyel az Észak-Alföldön, legkisebb valószínűséggel a Dél-Dunántúlon alakul ki csapadék. Az északnyugati, nyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű.

Országos előrejelzés: vasárnap

Napközben szakadozik ugyan a felhőzet, de alapvetően erősen felhős marad az ég. Összességében több helyen valószínű eső, zápor. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között alakul.

fORRÁS : HIRADO.HU, met.hu

WRITER

Hasonló cikkek >>>>>

SZUPER ÚJÍTÁS JÖN A MÁV-NÁL, A VONATOZÁSBAN, DE NEM MINDENKI ÖRÜLHET NEKI!
SZÜLŐK FIGYELEM! A KÖVETKEZŐ TANÉV MÁR NAGYON HOSSZÚ LEHET >> JELENTŐSEN CSÖKKEN MAJD ...
SZEPTEMBERTŐL TÖBB TÁMOGATÁST KAPNAK A CSALÁDOK AZ ISKOLAKEZEDÉSRE! JÖVŐ ÉVTŐL SOKKAL TÖBBEN KAPNAK ...
ÁLOMPÉNZT KAPHATNAK A NYUGDÍJASOK >> HATSZOROSAN FEJELHETIK MEG A TAVALYI 10 EZER FORINTOS NYU...
VIGYÁZAT! FAGYNI FOG AZ ÉJSZAKA! HA UTCÁN FÖLDÖN FEKVŐ EMBERT LÁT VAGY AKI AZ UTCÁN KÉSZÜL ÉJSZAKÁZN...
ÁTÍRNÁK A NYUGDÍJSZABÁLYOKAT! 4 VÁLTOZÁSRÓL FOGNAK DÖNTENI!!! NAGYON FONTOS KÉRDÉSBEN SZAVAZNAK, A...
NA MOST KAPASZKODJATOK MEG! ILYEN IDŐRE SZÁMÍTHATUNK KARÁCSONYKOR ÉS A 2 ÜNNEP KÖZÖTT! KIADTÁK AZ EL...
SZÜLŐK FIGYELEM! IDÉN IS KÉRHETŐ A 12 ÉV FELETTI LÁNYOKNAK AZ INGYENES MÉHNYAKRÁK ELLENI VÉDŐOLTÁS! ...