PÁR NAP MÚLVA IRDATLAN POLOSKAINVÁZIÓ JÖN >> CSAK A LEHŰLÉST VÁRJÁK ÉS JÖNNEK! EZZEL A HÁZI SZERREL SPRISSELJE BE AZ ABLAKOK, NYÍLÁSZÁRÓK KÖRÜL ÉS AZ ERKÉLYEN ÉS HETEKIG TÁVOL TARTJA A BÜDÖSBOGARAKAT!

Hirdetés:

PÁR NAP MÚLVA IRDATLAN POLOSKAINVÁZIÓ JÖN >> CSAK A LEHŰLÉST VÁRJÁK ÉS JÖNNEK! EZZEL A HÁZI SZERREL SPRISSELJE BE AZ ABLAKOK, NYÍLÁSZÁRÓK KÖRÜL ÉS AZ ERKÉLYEN ÉS HETEKIG TÁVOL TARTJA A BÜDÖSBOGARAKAT!

A poloskák rendkívül jó védekezőképességgel rendelkező rovarcsoport, olyan bűzmirigyük van, amely nagyon kellemetlen szagú váladékot termel – a magyar népnyelv büdös bogárnak is nevezi őket.”Aki csak egyszer is találkozott velük, emlékezni fog rá, hogy nem érdemes megfogni, összenyomni, mert rendkívül kellemetlen szaghatások érik. Ezek a “bogarak” viszonylag nagyok, hangosan zümmögnek, és egyes területeken napról-napra akár tucatnyian is tiszteletüket tehetik.

Hirdetés:

Először is egy jó kis spriccelőre van szükség, vannak akik ezzel spriccelik a növények, vannak akik vasaláshoz használják, vannak, akik némi öblítőt kevernek vízzel és a szöeteket, ülőgarnitúrákat frissítik fel vele! Ha nincs, akkor bármelyik háztartsái boltban be lehet szerezni könnyedén! A lényeg, hogy legalább fél literes flakon kell, mert a házi poloskaelenes szer csak ebbe fog beleférni.Nos ezt a fél lteres flakont töltsük meg féli lanygos vízzel.Ebbe alangyos vízbe tegyünk bele, egy kávéskanál szódabikarbónát és fél kávéskanál ecetet.Rázd alaposan össze és amintfeloldódott már hazsnálhatod is!Fontos, hogy alaposan spricceld körbe vele az összes nyílászáró körül és alegbiztosabb eredmény érdekében az erkélyre is fújj belőle bőven! Kiválóan működő szer, hetekre távolt tartja ezeket a visszataszító rovarokat.-írja a blikk.hu.

Admin

Hasonló cikkek >>>>>

FIGYELEM! HAMAROSAN MINDEN, 1967 UTÁN SZÜLETETT MAGYAR FONTOS CSOMAGOT FOG KAPNI! BONTSA FEL, MINÉL ...
SZÁMÍTÓGÉPEZŐK FIGYELEM! EZT CSINÁLJA MEG MOST ÉS BIZTONSÁGBAN TUDHATJA SZÁMÍTÓGÉPÉT, FOTÓIT, MENTET...
OKTÓBERBEN ÉS NOVEMBERBEN 76.000 FORINT TÁMOGATÁS IGÉNYELHETŐ MINDEN GYERMEK UTÁN!! CSALÁDOK FIGYELE...
FIGYELEM! FONTOS VÁLTOZÁS JÖN AZ ÖSSZES MAGYAR FORINTÉRMÉNÉL! ÉRINTI AZ 5, 10, 20, 50, 100 ÉS 200 FO...
A DÁVID NAPTÁR SZERINT EKKOR FOG VÉGLEGESEN BEKÖSZÖNTENI A ZORD ŐSZ > NEM IGAZÁN FOGSZ ÖRÜLNI NEK...
HA SZOKTÁL KÉVÁZNI, TEÁZNI A MUNAKHELYEDEN AKKOR MOST EGY NAGYON ROSSZ HÍRÜNK VAN A SZÁMODRA! MAGYA...
FELNŐTTEK, IDŐSEK, GYEREKEK! ITT AZ ŐSZI VÍRUS MENETREND! MUTATJUK MELYIK BETEGSÉGNEK MIKOR LESZ SZE...
TÖBB PÉNZT KAPNAK ÉV VÉGÉN A NYUGDÍJASOK, MINT HITTÜK! HIHETETLEN PÉNZOSZTÁS JÖN NOVEMBERBEN ÉS DEC...