PÉNZ JÁR VISSZA 1 MILLIÓ EMBERNEK >>> DEVIZAHITELESEK FIGYELEM! 1 MILLIÓ SZERZŐDÉS LEHET HIBÁS!!!

Hirdetés:

DEVIZAHITELESEK FIGYELEM!1 MILLIÓ SZERZŐDÉS LEHET HIBÁS!!!

A banki szakember szerint spekulációs elemek vannak beleszőve.

Csalással vádolja a bankokat Vezér-Szörényi László nemzetközi banki szakember, akinek véleménye szerint 2010-ig több magyar bank is csalt a devizahiteles szerződésekkel. Egyes kereskedelmi pénzintézetek állítólag nemcsak jogi, hanem számszaki hibák sorozatát követték el, ami több mint egymillió hazai szerződést érint.A szakértő erre akkor jött rá, amikor a hozzá forduló károsultak banki elszámolását áttanulmányozta. Állítása szerint a deviza alapú hitel spekulációs elemeket tartalmaz, amelynek következtében kifizethetetlenné vált a tartozás.
– Radnai Miklós jogásszal konzultálva megállapítottuk, hogy ez számszakilag is bizonyítható, tehát megvalósítja a csalás Büntető Törvénykönyv szerinti tényállását. A konstrukciót értékesítő kereskedelmi bankok az ügyfeleiket szándékosan tévedésbe ejtették és tévedésben tartották anyagi haszonszerzés céljából. A csalást rendkívül trükkösen, minden szerződésben másképp és máshova bújtatták el” – mondta Vezér-Szörényi László, aki az érintetteknek azt javasolja, hogy forduljanak banki szakértőhöz, aki véleményezheti a szerződésüket.

Hirdetés:

Vezér-Szörényi szerint a károsultaknak összefogva kell majd pert indítania a pénzintézetek ellen, ő már meg is tette az első lépést: néhány nappal ezelőtt feljelentést tett a BRFK V. kerületi rendőrkapitányságán csalásért az egyik bank ellen.

Forrás : civishir.hu

Hasonló cikkek >>>>>