TELEKOM ÜGYFELEM FIGYELEM! NAGY VÁLTOZÁS LÉPETT ÉLETBE A MAI NAPTÓL! TÁJÉKOZÓDJON, MERT ÖNT IS ÉRDEKELNI FOGJA! >>>

Hirdetés:

TELEKOMOSOK FIGYELEM! OKTÓBER 20-TÓL NAGY VÁLTOZÁS LÉP ÉLETBE MINDEN TELEKOM ELŐFIZETŐNÉL! 6 NAP MÚLVA ÉLETBE LÉP : FONTOS VÁLTOZÁSRA HÍVJA FEL ÜGYFELEI FIGYELMÉT A TELEKOM! ITT VANNAK A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK >>>

A Magyar Telekom már a törvényben megjelölt határidő előtt, október 20-tól biztosítja a díjmentes hálózat-függetlenítést lakossági ügyfelei számára, és erre egy olyan megoldást biztosít, ami a nap 24 órájában rendelkezésére áll az ügyfeleknek, és amivel a sorban állást is elkerülhetik – jelentette be a szolgáltató.–írj a napi.hu.

Minden ügyfél, a domino és az előfizetése ügyfelei is a 1414-es telefonszámon tudnak ezügyben intézkedni, a telefonos automata menüben kell a hálózat függetlenítési igényt jelezni! Az igényléshez a készülék mobilszámára és az IMEI számára van szükség, ezt kell megadni.Ezt követően a cég SMS-ben elküldi a hálózat függetlenítéshez szükséges linket! Amennyiben a szükséges adatok rendelkezésre állnak, ezt az SMS-t az igény leadásától számított egy munkanapon belül, de minden esetben a lehető leghamarabb megkapja az ügyfél.

Hirdetés:

Egy törvényváltozás miatt kényszerültek erre a szolgáltatók! >>>>
Október 24-től a mobilszolgáltatóknak ingyenesen kell hálózatfüggetlenné tenniük azokat a készülékeket, amelyeket határozott időtartamú szerződéssel – azaz hűségidővel –, kedvezményesen adtak el, és a hozzájuk tartozó előfizetői szerződések lejártak. A hálózatfüggetlenítés már előbb is ingyenessé válik akkor, ha az előfizető a számhordozás során a készülék árát kifizeti még a szerződés – a hűségidő – ideje alatt. A szabályozás részleteit az NMHH – illeszkedve az elektronikus hírközlésről szóló törvény június 15-i változásához – a számhordozás részletes szabályairól szóló rendelet módosításában rögzítette. Ezáltal a fogyasztók az addigi, fizetett szolgáltatáshoz ingyen juthatnak hozzá, és a korábbi gyakorlattól eltérően szabadabban választhatnak szolgáltatót.

Az NMHH által kidolgozott új szabályozás kedvezőbb helyzetbe hozza a fogyasztókat. Megteremti az életmentő automata autós segélyhívások azonosítógazdálkodási feltételeit, a mobilszolgáltatók által kínált új szolgáltatások előzetes tesztelési lehetőségével pedig megbízhatóbb, kipróbált szolgáltatások igénybevételére nyílik mód a hírközlési fogyasztók számára. Ezeken felül a hűségidős telefonok ingyenes hálózatfüggetlenítésével a szolgáltatóváltás költsége csökken számukra, így nő az infokommunikációs javak egyenlő elérésének esélye is.

Forrás : http://nmhh.hu
WRITER

Hasonló cikkek >>>>>

TÖBB TÍZEZER FORINTOT BUKIK TÖBB SZÁZEZER MAGYAR EZUTÁN A FIZETÉSÉBŐL, MÁR MÁJUSTÓL!
INGYENES KÉPZÉSEKET INDÍT A KORMÁNY! UTÁNA LUXUSFIZETÉS VÁRJA A MAGYAR PÁLYAKEZDŐKET! SZEPTEMBERTŐL ...
FANTASZTIKUS HÍRREL ÁLLT ELŐ A LIDL! IMÁDNI FOGJÁK A VÁSÁRLÓK!
Állami tévedés miatt fizetési felszólítás és BEHAJTÓ IS érkezhet több tízezer magyar családhoz, már ...
ÚJ, EDDIG NEM LÉTEZŐ 4,5 MILLIÓ FORINTOS TÁMOGATÁS JÖN >> CSALÁDOK ÉS EGYEDÜLÁLLÓK IS ...
AUTÓSOK FIGYELEM! ENNEK BEDŐLNEK A SOFŐRÖK ÉS RENGETEG BALESETET OKOZ! LEGYEN NAGYON RÉSEN ÉS ÖN NE ...
A MAI IDŐJÁRÁS MÉG A METEOROLÓGUSOKAT IS MEGDÖBBENTETTE, A HOLNAPIRÓL NE IS BESZÉLJÜK! MUTATJUK MI V...
5 HÉTKÖZNAPI TÜNET, AMIVEL AZONNAL IRÁNY A SÜRGŐSSÉGI! SOKKAL KOMOLYABB BAJT JELEZHETNEK, MINT HINN...