TÉVÉNÉZŐK FIGYELEM! DECEMBER 14-tŐL TÖKJÓ ÚJ CSATORNA INDUL > > ILYEN MÉG NEM VOLT MAGYARORSZÁGON! ERRE SOKAN RÁ FOGNAK KATTANNI! RÉSZLETEK ITT >>>

Hirdetés:

December 14-től lesz elérhető nálunk is a Viasat World új csatornája, az Epic Drama. Az adó több mint 600 órányi, nagy költségvetésű, HD tartalmat kínál változatos dráma műfajokban.

A Viasat World bejelentette, hogy Epic Drama néven új tartalommárkát indít kulcsfontosságú piacain és területein Közép- és Kelet-Európában. A kosztümös drámasorozatokat szolgáltató Epic Drama csatorna a Viasat World több mint 50 piacon fogható 27 előfizetéses csatornát tartalmazó átfogó csatorna és SVOD portfólióját és a számos területen elérhető széleskörű nemlineáris választékát fogja tovább bővíteni.

A december 14-én induló Epic Drama csatorna több mint 600 órányi, nagy költségvetésű, HD tartalmat kínál változatos dráma műfajokban. A tartalmak mintegy 80%-a SVOD struktúrában is elérhető, ezzel támogatva a vállalat azon törekvését, hogy a nézők a világ legjobb tartalmait számos különböző platformon és készüléken is elérhessék.

A vállalat sikeres drámatartalmaira építve az új csatorna a Viasat History Epic Drama blokkjának kibővítéseként született. A csatorna létrehozását jelentős beruházás alapozta meg, amely során a legjobb tartalmakat és a hozzájuk tartozó jogokat szerezte meg a vállalat, és célzott, stratégiai marketing kampány támogatja majd az elindulást és a további működést.

Hirdetés:

Az Epic Drama első körben a Viasat World kulcsfontosságú piacain és területein lesz elérhető pán-regionális műsorszórással: Bulgáriában, Bosznia-Hercegovinában, Csehországban, Észtországban, Görögországban, Horvátországban, Lengyelországban, Lettországban, Litvániában, Macedóniában, Magyarországon, Montenegróban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban és Ukrajnában. A tervek szerint 2018-ban további bővítés várható.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük az Epic Drama csatornát, amely merőben új és pazar módon, kifejezetten a nagy költségvetésű és lebilincselő történeteket felvonultató kosztümös drámákra összpontosít” – nyilatkozta Irina Gofman a Viasat World elnök-vezérigazgatója. Egyedi, független műsorszolgáltatói státuszunknak köszönhetően képesek vagyunk meghallani és megérteni az üzleti partnereink és nézőink igényeit, majd ennek megfelelően gyorsan tudunk cselekedni. A dráma műfajában szerzett jártasságunkat kamatoztatva tudjuk kiszolgálni ezt a piaci rést egy olyan 24 órás csatornával, amely a világ minden pontjáról gondosan válogatva, napjaink drámakínálatának legjavát kínálja, lehetővé téve a tartalom on-demand struktúrájú fogyasztását is.”

A főműsoridőben sugárzott szinte valamennyi tartalom az elmúlt három évben készült, és a műsorok 70% kizárólag csak az egyes piacokon látható, így a nézők a nap 24 órájában, a hét 7 napján élvezhetik a legújabb kosztümös drámákat.

Forrás : http://www.mmonline.hu/

WRITER

Hasonló cikkek >>>>>

NAGY VÁLTOZÁS JÖN MINDENKINÉL, AKINEK KÉMÉNYE VAN! ÖNNEK IS PÉNZÉBE FOG KERÜLNI!
Fantasztikus hír , aminek szinte minden gázzal fűtő nagyon örülhet! ÉRINTI A KÉMÉNYEKET, A CIRKÓ KAZ...
SZEPTEMBER 19-ÉN INDUL A BÜNTETÉSGYÁR A MAGYAR UTAKON - MINDENKIT MEGBÜNTETNEK, AKIT BEMÉRNEK! KÖZE...
FIGYELEM! EZEN AZ OLDALON MINDENT MEGTUDHATSZ A SZÜLETÉSI DÁTUMODRÓL, HOGY HÁNY NAPID VAN MÉG A NYU...
BETEGEK FIGYELEM!!! HA BEKOPOG A HÁZIORVOSI RENDELŐBE AZNAP BIZTOS, HOGY NEM LÁTJÁK EL, BÁRMI BAJA I...
SZOMORÚ KEDD JÖN MA! ERRE KÉSZÜLJÖN FEL! DÉLUTÁN ÖN IS ÍGY JÁRHAT ÉS NEM FOG ÖRÜLNI NEKI!
FIGYELEM! EZÉRT PÉNZT FOGNAK KÉRNI ÖNTŐL, DE SEMMIKÉPPEN NE FIZESSEN - INGYEN IS VAN MEGOLDÁS, DE I...
VIGYÁZZON! A FÉL ORSZÁGRA RIASZTÁST ADOTT KI A METEOROLÓGIA PÉNTEKRE - NE ÜLJÖN AUTÓBA REGGEL HA NE...