Változás jön az időjárásban – mutatjuk kik örülhetnek! Ilyen idő várható a héten :

Hirdetés:

Melegszik az idő a következő napokban: ismét 30 Celsius-fok feletti maximumok várhatók, pénteken akár 37 fok is lehet. Sok lesz a napsütés, a hét második felében lehetnek záporok, zivatarok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.Hétfőn túlnyomóan derült, napos idő lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 8-15, a legmagasabb 25-29 fok között várható.Kedden és szerdán is sok lesz a napsütés, csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban kedden 11-16, szerdán 13-18 fok lehet. Kedden napközben 27-31, szerdán 28-33 fokig melegszik a levegő.Csütörtökön is napos idő várható, de északkeleten kialakulhat egy-egy zápor. A minimumhőmérséklet 15-20, a maximumhőmérséklet 30-35 fok között valószínű.Pénteken is sok lesz a napsütés, de délután, este helyenként már lehet zápor, zivatar. Néhol megerősödik, zivatar környezetében viharossá fokozódik a szél is. A leghidegebb órákban 17-22 fok lehet. Napközben 32-37 fokig melegszik a levegő.

Hirdetés:

Szombaton a több-kevesebb napsütés mellett több helyen alakul ki zápor, zivatar. A szél is erős, zivatarok környezetében viharos lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 19-24, a legmagasabb hőmérséklet 31-36 fok között alakul.
Vasárnap ismét sok napsütés várható, néhol lehet zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 17-22 fok között valószínű. A nappali maximumok 30-35 fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben.

MTI

WRITER

Hasonló cikkek >>>>>

MOST INGYEN KAPHATSZ HIVATÁSOS JOGOSÍTVÁNYT! SIESS MERT ELKÉPESZTŐ ÉS HATALMAS AZ ÉRDEKLŐDÉS! FANTAS...
FIGYELEM! SOKAKNAK KELL MA MEGJELENNIÜK A NAV-NÁL ÉS NEM IS TUDJÁK!
MOBILOZÓKAT FIGYELMEZTET A RENDŐRSÉG! HA ILYEN INDOKKAL HÍVJÁK FEL TELEFONON MINDENKÉPPEN HÍVJA A 11...
MOBILOSOK FIGYELEM! LETILTOTTÁK EZT A SZOLGÁLTATÁST! NE LEPŐDJÖN MEG HA ILYEN ELŐFIZETÉSE VAN!
TELJESEN ÚJ NYUGDÍJSZÁMÍTÁS ÉS NYUGDÍJEMELÉSI RENDSZERT VEZETNÉNEK BE MAGYARORSZÁGON!
TELEFON ELŐFIZETŐK FIGYELEM! RENDŐRSÉGI FELHÍVÁS >> HA EZZEL KERESIK MEG TELEFONON RÖG...
ANYAGI TÁMOGATÁS MOZGÁSSZERVI, LÁTÁSI, HALLÁSI, ÉRTELMI FOGYATÉKKAL ÉLŐKNEK! ITT A LETÖLTHETŐ KÉRELE...
MIT JELENT VALÓJÁBAN A MUNKAIDŐ, PIHENŐIDŐ! NEM BIZTOS, HOGY JÓL TUDJUK, PEDIG NAGYON FONTOS!