VGYÁZAT! SOKAN KAPNAK JÓVAL KEVESEBB PÉNZT HÁZTARTÁSI GÉPCSERÉRE, MINT AMIRE SZÁMÍTOTTAK! BAJ VAN A HŰTŐKRE – FAGYASZTÓKRA – MOSÓGÉPEKRE ADOTT ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL!

Hirdetés:

Több probléma is van az új Otthon Melege háztartási gépcsere pályázattal, a Magyar Nemzet szerint! A támogatás sajnos nagyon gyorsan elfogy, mindössze néhány óra alatt le is zárjáka pályázatt, így nagyon sokaknak már esélyük sincsen beadni!Gyakorlatilag csak annak van sansza páláyzatot beadni, aki már előre elkészíti kitölti és a pálázat megnyitásának pillanatában csak el kell küldenie a pályázatát.A GKI Gazdaságkutató Zrt. szakértői szerint a pályázat körüli bonyolul bürokrácia jelentősen megnehezíti a pályázat beadását és csökkenti az esélyeket!A pályázat összegét sem tartják megfelelőnek, a maximális 45 ezer forintos támogatást ugyanis csakis a legkorszerűbb háztartási gépekre lehet igénybe venni, ameyek természetsen a legdrágábbak is, így nem sokaknak jut ez az összeg hiszne nem tudják mellé tenni a szükséges önrészt.Így egy kevésbé korszerű gépre csak jóval kevesebb pénzt ad az állam.SŐt további hátulütője a dolgonak, hogy a háztartási gépcsere páláyzat közeledtével a rafinált kereskedők túlárazzák ezeket a termékeket, hiszen tudják, hogy az ingyenpénz miatt óriási roham várható és így is úgy is megveszik az emberek így hát miért ne keressenek rajta jóval többet! Vagyis akereskedők igencsak jól járnak ezzel a háztartási gépcsere pályázattal….

Hirdetés:

A szakértők arra is felhívják a figyelmet, hogy a 27 százalékos áfa, továbbá a kereskedőkre és a gyártókra kivetett más adók formájában a vevő visszafizeti a pénzt az államnak. Így végül legfeljebb a cégek és az áruházak nyernek a programon.

Hasonló cikkek >>>>>

FIGYELEM! MÁTÓL ÉLETBE LÉP AZ ÚJ CSENDRENDELET! MUTATJUK MELYIK NAPOKON, MIKORTÓL VAN ÉRVÉNYBEN!
ITT AZ ÚJ MAGYAR LÉGITÁRSASÁG! >> 22 VÁROSBA UTAZHATUNK VELÜK KEZDETBEN!
TÖBB EZER ISKOLÁSTÓL VESZIK EL A CSALÁDI PÓTLÉKOT ÉS TÖBB SZÁZ ÓVODÁSTÓL A NEVELÉSI ELLÁTÁST! ENNYI ...
TOXIKOLÓGIAI FIGYELMEZTETÉS! ZACHER GÁBOR FIGYELMEZTETI A LAKOSSÁGOT >> EZ A 10 SZABÁLY MEGMEN...
SZÜLŐK FIGYELEM! EBBEN A KÁVÉZÓBAN INGYEN FAGYI JÁR A GYEREKEKNEK! BÁRKINEK, AKÁR MINDNE NAP, CSAK...
ÚJ SZABÁLYOK JÖNNEK BANKKÁRTYÁKNÁL! KÜLÖNLEGES BIZTONSÁGI SZABÁLYOK LÉPNEK ÉLETBE, AMIK MINDEN BANK...
5 HÉTKÖZNAPI TÜNET, AMIVEL AZONNAL IRÁNY A SÜRGŐSSÉGI! SOKKAL KOMOLYABB BAJT JELEZHETNEK, MINT HINN...
FIGYEMEL! RIASZTJÁK A TELJES LAKOSSÁGOT! AZ ORSZÁGOS METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT KIADTA A LEGMAGASABB FI...