VIGYÁZAT! HIVATALOSNAK TŰNŐ LEVELET DOBÁLNAK A POSTALÁDÁKBA! HA ÖN IS MEGKAPJA ÉS EZ A SZÖVEG VAN BENNE, AKKOR NE HIGGYEN NEKI!!!! TÁJÉKOZÓDJON >>

Hirdetés:

VIGYÁZAT! HIVATALOS LEVELET KAPHAT – HA A KÖVETKEZŐ SZÖVEG VAN BENNE, AKKOR ÁT AKARJÁK VERNI!Vigyázzon, hivatalos szervek nevében verik át az interneten.Az interneten kényelmes ügyeket intézni, és ezt a cs***k is jól tudják. Hivatalosnak tűnő leveleket küldenek, és a pénzünket követelik.Új, kisvállalkozásokat veszélyeztető internetes csalási módszerekre figyelmeztetett Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Magyar Nemzet szombati számában.-írja a faktor.hu.A cs***k valamilyen hivatalra vagy szervezetre hivatkozva kérnek adatokat, illetve pénzt a vállalkozásoktól.A többnyire interneten érkező h***s tájékoztatások egy része azt állítja, hogy most még pótlék, késedelmi kamat nélkül lehet befizetni az állítólagos kötelezettséget. Más esetekben pedig külföldi szervezetre hivatkozva igyekeznek adatokat kicsalni a gyanútlan vállalkozásoktól, vagy nem valódi befizetési kötelezettségre, nem létező szervezethez történő csatlakozásra hivatkozva kérik a pénzt.

Hirdetés:

De az előfordul, hogy az e-mail mellékletébe rejtett vírus lopja el a számítógépen tárolt adatokat. Ezért az ismeretlen feladótól érkező levelek mellékletét soha nem szabad megnyitni, bármit kérjenek vagy ígérjenek is az ilyen üzenetekben – figyelmeztetett az iparkamara elnöke.

Forrás : faktor.hu

Hasonló cikkek >>>>>

4,7 MILLIÓ MAGYART ÉRINT! HAMAROSAN HIBAÜZENETET KAPHAT A MOBILJÁRA! MUTATJUK MIT KEL TENNIE HA ÖN I...
HAVI 830 EZER FORINTOS FIZETÉSÉRT KERESNEK MUNKAVÁLLALÓKAT! AKÁR MÁR HOLNAPUTÁN KEZDHETSZ! ÉRDEMES T...
4,5 MILLIÓ FORINTOT AD A CSALÁDOKNAK AZ ÁLLAM HA ÉLNEK EZZEL A LEHETŐSÉGGEL! KEVESEN TUDNAK RÓLA, PE...
PÉNZT KAPNAK VISSZA A MOBILOZÓK! EZEKNEK A TELEKOM, TELENOR ÉS VODAFONE ÜGYFELEKNEK MOST PÉNZ JÁR V...
MINDEN ÁLLAMPOLGÁRNAK FIGYELEMEZTETÉST ADOTT KI A RENDŐRSÉG! EZ NEM JÁRTÉK! HA ILYEN HÍVÁST KAP AZON...
NYAKUNKON A HAVAZÁS! MÁR ESIK IS! FRISS HÓ ESETT OKTÓBER 23-ÁN! MUTATJUK A RÉSZLETEKET!
30 EZER FORINTOS AJÁNDÉKPÉNZ, AMIRE NEM SZÁMÍTOTTÁL! HA VAN ILYEN GYERMEK A CSALÁDBAN, AKKOR TE IS ...
EON VÁLTOZÁS! EON ÜGYFELEK FIGYELEM - FONTOS VÁLTOZÁS LÉPETT ÉLETBE AZ EON-NÁL! MINDEN FOGYASZTÓJUK ...