WOW! NEM SEMMI BEJELNTÉST TETT A MAGYAR TELEKOM! MOST ÖRÜLHET, AKI TELEKOM ÜGYFÉL! EGYEDÜLÁLLÓ SZOLGÁLTATÁST INDÍTOTTAK!

Hirdetés:

Új szolgáltatást indít a Magyar Telekom!A Magyar Telekom Budapesten indított egy NarrowBand-IoT (NB-IoT) hálózatot , amely az okos eszközök biztonságos és zavarmentes kommunikációját biztosítja.Kedden közzétett egy közleményt a vállalat , amely szerint a rendszer kiemelkedő beltéri elérést , valamint hosszú akkumulátoros üzemidőt biztosít. A hálózatba kapcsolt okos eszközök a 4G hálózaton működő technológiától, az Internet of Thing (IoT) terjedését és új üzleti modellek kialakítását várják, derül ki az MTI cikkéből.A Deutsche Telekom első európai NB-IoT fejlesztései közé tartozik ez az egész fővárosra kiterjedő szolgáltatás.

A közleményből megtudhatjuk, hogy nagyon sok új lehetőséggel bővülhetnek hamarosan az IoT-megoldások, a legkülönbözőbb felhasználási területeken.

Hirdetés:

MTI

Admin

ITT A HIVATALOS MTI KÖZLEMÉNY :

Az okos eszközök biztonságos és zavarmentes kommunikációját biztosító, úgynevezett NarrowBand-IoT (NB-IoT) hálózatot indított a Magyar Telekom Budapesten.

A vállalat keddi közleménye szerint a rendszer kiemelkedő beltéri elérést és hosszú akkumulátoros üzemidőt biztosít. A 4G hálózaton működő technológiától a hálózatba kapcsolt okos eszközök, az Internet of Thing (IoT) terjedését és új üzleti modellek kialakítását várják – írták.
Az egész fővárosra kiterjedő szolgáltatás a Deutsche Telekom első európai NB-IoT fejlesztései közé tartozik. A közlemény szerint az IoT-megoldások hamarosan a legkülönbözőbb felhasználási területeken számos új lehetőséggel bővülhetnek.

Hirdetés:

Hasonló cikkek >>>>>

MOST ÉRKEZETT! TÉNYLEG LEBONTJÁK A PANELEK FELSŐ SZINTJEIT >> MUTATJUK MELYIK MAGYAR V...
FIGYELMEZTETIK A SZÜLŐKET >> HA ILYEN CSEKKET KAP, SEMMIKÉPPEN NE FIZESSE BE HIÁBA KÖVETELIK, ...
VÍZÓRÁSOKNAK ÉRKEZETT FIGYELMEZTETÉS! EZENTÚL ÍGY ADJA LE A MÉRŐÓRA ÁLLÁS, MERT ÖN IS BORSOS CSEKKET...
REHABILITÁCIÓS ELLÁTÁS 2017- 2018. - ÍGY SZÁMÍT BELE A NYUGDÍJBA! KEVESEN ISMERIK A TÖRVÉNYT, EZÉRT...
TÖMEGKÖZLEDÉSSEL UTAZÓK FIGYELEM! FONTOS VÁLTOZÁS JÖN NOVEMBER 5-ÉN! HIVATALOS TÁJÉKOZTATÓ KÖZLEMÉNY...
FIGYELEM! HA VOLT AZ EMÚLT 5 ÉVBEN KÓRHÁZBAN, SZAKRENDELÉSEN, KEZELÉSEN AKKOR EZ A HÍR FONTOS ÖNNEK!...
HA EZZEL PRÓBÁLKOZIK A SZOLGÁLTATÓ, AKKOR NE HAGYJA MAGÁT! UTASÍTSA VISSZA - CSAK ÍRÁSBAN LEHETSÉGES...
KIADTÁK A FIGYELMEZTETÉSEKET MÁR! MÉG MA MEGÉRKEZIK AZ ELSŐ HÓ! EZEKBEN A MEGYÉKBEN MÉG MA MEGÉRKEZI...